Hvorfor mister han interesse?

Har du lurt på hvorfor gutter mister interessen i forhold? Hvordan alt kan virke så bra det ene øyeblikket, før han plutselig drar sin vei..?

Publisert Oppdatert
Har du noen gang hatt en utrolig kveld med en gutt, delt indre følelser og forskjellige interesser med ham, blitt tiltrukket og kanskje vært intim med ham, så plutselig aldri hørt fra ham igjen? Eller kanskje han la an på deg i flere måneder, sa alt du ønsket å høre, var en god venn mot deg, og så snudde han fullstendig om, og du sitter igjen som et stort spørsmålstegn?

Dette skal du få svar på nå. Forfatter Daylle Deanna Schwartz har spurt homofile menn, som har vært på begge sider, blitt dumpa av typen eller dumpa typen.

Lær deg å lukte frykt


Menn er modige når det handler om å drepe insekter og se på skrekkfilmer. Men de er kyllinger når det gjelder intimitet og forpliktelser. Er han ikke klar til å binde seg, vil han nok få deg til å stille en haug med spørsmål om hva som er galt med menn. En annen homofil mann har observert at noen menn går ut og inn av parforhold konstant fordi de ikke ønsker å miste det rushet det er å bli kjent med nye mennesker, en ren egotripp.

En mann forklarer:

-Det er spennende å jakte, noe som må være genetisk anlagt for alle menn. Og når vi rømmer? Vel, da er vi redde for å binde oss for mye. Mange menn vokser fra seg denne umodenheten når de blir eldre, men noen gjør aldri det. Lær deg hvordan du skal kjenne igjen en selvsikker, stabil mann som ikke trenger å servere deg en masse replikker for så å aldri vise seg på date nummer to.

Ikke gi ham alt


Med de fleste menn handler det om å tilfredstille dem. De vil vite om de kan få deg. Når de har fått deg, behøver de ikke å bevise noe for deg, og de kan bevege seg videre til neste kvinne som vil bevise for ham at han fremdeles er attraktiv, morsom, smart og generelt perfekt. Den største myten om forhold er at menn er redd for å binde seg. Det menn egentlig er redd for, er å miste forelskelses-rushet de får når det er en ny kvinne rundt dem som synes at han er uimotståelig.

Hva skal du gjøre?

Så hva kan du gjøre for å minimalisere sjansen for at mannen din skal oppføre seg så tåpelig som dette? Ta ett steg av gangen - sakte! La jakten fortsette en god stund når du først treffer en mann. Ingen bør avsløre for mye i et forhold, aldri!

Hvis han legger sterkt an på deg og har et ønske om å se deg hele tiden, ikke gi etter selv om det føles herlig å være ettertraktet. Hold bena godt plantet på jorden og hold avstand med å fortsette å lage planer med vennene dine, lag rom for alenetid. Få vennene dine til å binde deg fast om du begynner å få lyst til å dra til ham. Han vil være for opptatt med å lure på om du vil bli hos han fremfor å jakte på nye bekjentskaper.

En mann forklarer:

-Kvinner kjører i vei mye raskere enn de burde og blir såret på grunn av det. Manges reaksjon er å rømme fra et forhold fremfor konfrontasjon. Går du saktere frem, kommuniserer paret bedre, det er nøkkelen for et godt forhold. I begynnelsen er alt lett, så dukker alle problemene opp. Det er da folk rømmer fra hverandre, vanligvis den ene personen som ikke har like mye følelser for den andre parten.

Ikke vær ekstrem


Når du har andre aktiviteter å drive med ved siden av ham, vil han ikke føle seg kvalt av deg. Ikke ramle inn i Fantasiland og fly av sted fordi han er entusiastisk i starten. Gå sakte frem. Menn som ikke kan kontrollere farten i forholdet, mister kontrollen kjapt. Hvis det skjer, vil han nok overraske deg fordi du trodde han var "den perfekte kjæresten". Spar deg for smerten av å bli dumpet og spørsmålet som du og venninene dine vil sitte igjen med; "Hvodan kunne han gå fra meg når han var så forelsket i meg?"

Du har ansvaret for deg selv

Man kan gjerne spørre menn hvorfor de så ofte er avhengige av "jakten", men husk på at du har et ansvar selv. Ikke bli hjernevasket fordi du er betatt eller forelsket, vær kritisk og tenk på deg selv. Hva er bra for deg, hva er ikke bra for deg? Det skal to til for å gjøre et forhold bra.

En annen mann advarer:

- Enhver ekstrem reaksjon i begynnelsen av et forhold bør undersøkes grundig. Du bør være stabil nok til å kunne ta et steg tilbake og se på hva som skjer med dere to. Så deilig som det kan føles, hvis du er tiltrukket av mannen, det er gjerne din feil fordi du ønsker problemene velkommen. En klok person vil ta et steg tilbake og observere og tenke; "Dette er en mann som vil ha meg, jeg vil ha ham, men jeg må finne ut av ting før jeg hopper i det".

Vi kommer alltid til å skylde på mannen vår, men hvis du virkelig vil ha en kjæreste, er det ofte vanskelig å observere de negative mønstrene hos mannen din, siden de skjuler seg bak den rosenrøde forelskelsen. Når du jobber med selvkontrollen din, bør du ikke hengi deg selv i forholdet uten å tenke først. Et godt råd er å beholde bremsene på så mye som mulig uansett hvor mye du vil være med han. Det virker!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning