Hvordan strippe

Stripping er ikke bare noe du kan se på mer eller mindre lugubre klubber. Det er noe du med stor suksess kan praktisere i din egen stue!

Publisert Oppdatert
Vi har samlet sammen 11 små tips som kan hjelpe deg ett godt stykke på vei dersom du skulle få lyst til å prøve dette hjemme i din egen stue¿

1: Begynn med noe tøy som er stilig og enkelt å ta av.

2: Under har du sexy undertøy av ett eller annet slag (gjerne noe helt nytt som din kjære aldri har sett før).

3: Finn to sanger du kan og som du skal bruke til strippingen. Den du begynner med bør være ganske kjapp. Sang nummer to (når klærne stort sett er vekk) bør være en del roligere. Du bør bruke litt tid på å høre gjennom musikken å se for deg hvordan du har tenkt å utføre strippenummeret ditt i forhold til musikken.

4: Bruk litt tid på å planlegge nummeret ditt. Dersom du skal bruke en stol, sørg for å ha den tilgjengelig. Musikken er grei å ha på en kassett (eller en hjemmelaget CD) slik at du trenger å rote med den underveis.
Det er også lov å "tyvtrene" litt foran speilet på forhånd.

5: Når du beveger deg rundt på "scenen", beveg deg avslappet og se på den eller de du stripper for. Øyekontakt er sexy¿

6: Bruk musikken og følge rytmen. Ved spesielle "høydepunkter" i sangen bør du utnytte disse så dramatisk som mulig, f.eks. til å kaste et plagg.

7: Dersom du benytter en stol, pass på å ha en helt rett rygg, samtidig som du presser brystene frem. For en ekstra effekt pass på at bare tærne berører gulvet (det strammer leggmuskulaturen og gir penere ben).

8: Dersom du legger deg ned på maven skal brystet ned først, baken til sist. Når du skal opp, så hev rumpa først, så overkroppen. Om du legger deg ned på ryggen, rumpa først, spre bena og la skuldre berøre gulvet før ryggen.

9: Når du beveger deg rundt på "scenen" pass på hvordan du går. Ikke tramp som en elefant, men beveg deg så kvinnelig som mulig. Ett par høyhelede sko (som du kan gå i) er ett flott hjelpemiddel.

10: Dersom du stiller deg mot en strippestang, en vegg eller et speil, sett aldri hendene i siden. Det gjør at du ser mandig ut og er ikke spesielt sexy. Du kan enten holde hendene rundt stangen, (på speilet/veggen) hold armene til siden, eller stryk dem over kroppen. Hender som stryker over bryster, mave eller lår er ofte svært virkningsfullt. Rolige bevegelser er et godt tips å ta med seg her.

11: Konsentrer deg om publikum, å synge, plystre eller prate med deg selv er helt feil, siden publikum lett får ett inntrykk av at du ikke er helt "med" i det du gjør. Husk at mye av poenget er å hisse opp din(e) tilskuer(e)

Et lite tips til helt på tampen: Se et par strippeshow og forsøk å legge merke til hvordan damene beveger seg på scenen. Ikke se så mye på silikonpupper o.s.v., men fokuser på hvordan de går og hvordan de beveger seg i forhold til musikken. Kanskje du kan plukke opp en ting eller to.
Lykke til!

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning