Hvordan fikse sexkatastrofene

Vi har vel alle vært gjennom en eller flere episoder der vi gjerne skulle gått gjennom det berømte hullet i gulvet. Men hva gjør man hvis noe slikt skjer når det absolutt ikke skal, nemlig under sex?

Publisert Oppdatert
Du slipper en fis under forspillet

Dere ligger tett inntil hverandre, kjærtegner hverandre, kysser, og er i ferd med å bli desperat kåte. Så slipper du en fis..

Uansett om du er mann eller kvinne; de aller fleste setter ikke pris på at du promper under et forspill, og for noen er en slik episode nok til at man mister hele piffen. Det er imidlertid mulig å begrense skaden.

Hvis lyden er såpass høy at det ikke finnes rom for misforståelser, så er det best å bare innrømme det hele med en gang. Forsøk å ha humor, le av deg selv og av situasjonen, så vil dere forhåpentligvis komme i stemning igjen.

Du gjør noe som får partneren til å trekke seg unna

Det er ikke lett å vite hvor grensene går hvis dere ikke kjenner hverandre godt, og i kampens hete er det fort gjort å gå over grensene. Hvis h*n trekker seg unna og blir «rar», unnskyld deg, og si at du rett og slett ikke klarte å styre deg, fordi du hadde så lyst på h*n, det blir de fleste smigret av.

Du sier noe du aldri skulle sagt

Hvis du skal ha sex med verdens mest konservative person, og du i kåthetsrus roper noe du blir pinlig berørt av å tenke på, da er sannsynligheten stor for at stemningen blir litt rar. Kanskje har du lyst til at han skal kle seg ut som Batman og ta deg hardt mens de imaginære vingene hans ligger pent brettet på ryggen? Ikke fortell han sånt før dere kjenner hverandre litt bedre..

Det skjer en ulykke

Sex er heldigvis stort sett godt, men før man vet ordet av det har man falt ut av sengen, fått krampe i leggen som bare IKKE vil gi seg, eller man skaller knallhardt. Alle slike episoder er den sikre stemningsdreper, og igjen; forsøk å ha humor. Le dere forbi det, og selv om en blødende leppe eller en kul i hodet fører til visse begrensninger så går det an å fortsette hyrdestunden.

Kall han feil navn

Det er ikke bare kvinner som ikke syns det er noe spesielt festlig å bli kalt feil navn. Hvis du først har gjort denne feilen gjelder det å være kald som is. Hvis han kikker rart på deg og tilsynelatende vil ha en forklaring, se på han og svar han med et tredje navn. Eksempel: Han heter Lars, du kalte han Petter ved en feiltakelse, og nå spør du Hans hva som er galt. Forhåpentligvis klarer han å se humoren i det hele. Gjenta med et fjerde og femte navn hvis han fortsatt er stram i maska..

Foto: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning