Hvordan få en romantisk mann

Har du lyst på blomster mer enn en gang hvert jubelår? Må du mase i månedsvis på at dere skal tilbringe litt romantisk kvalitetstid sammen? Oppskriften kommer her..

Publisert Oppdatert
Du vet han elsker deg, men allikevel er det veldig hyggelig å få en bekreftelse eller to innimellom. Men hvordan i all verden skal man få en mann til å være romantisk, når han egentlig ikke kunne brydd seg mindre?

Ikke forvent å få noe hvis du ikke gir

De fleste menn setter faktisk pris på en romantisk kvinne, selv om de ikke er romantiske selv. Alle mennsker liker å bli likt, og hvis du sørger for å vise han at du elsker han vil det være enklere for han å gjengjelde romantikken. Kjøp en liten gave til han selv om det ikke finnes noen anledning, eller legg et lite kjærlighetsbrev i lommen hans. Det høres kanskje i overkant "klissete" ut, men det er vel verdt et forsøk?

Sett pris på det du får

Enten det er en rosebukett eller et klesplagg du virkelig ikke liker; vis han at du setter pris på gaven og omtenksomheten. Kanskje har han brukt mye tid på å velge ut gaven, og selv om det ikke er 100 % din stil eller smak, så lærer han forhåpentligvis til neste gang.

Vis han hva du liker

Mange menn syns det er vanskelig å kjøpe gaver til partneren, fordi han ikke aner hva hun liker og ikke liker. Sørg for at han vet hvilke blomster du syns er finest og hva slags filmer du liker å se, så blir han tryggere på deg, og sannsynligheten er større for at han tør å prøve seg.

Fortell han hva som betyr noe for deg

Noen kvinner syns en blomsterbukett er det mest romantiske som finnes, andre syns toppen av romantikk er å tilbringe en hel dag i sengen. Fortell han hva din drømmedag er, og husk at romantikk slett ikke trenger å koste penger.

Gi han subtile hint

Det er ikke så veldig hyggelig å bli skjemt bort hvis det er på kommando, men et lite hint i ny og ne skader ingen. Sørg for at han ser filofaxen din oppslått på datoen dere har årsdag, der du har tegnet et stort rødt hjerte og skrevet "jeg og xxxx har vært sammen i x år". Om han er glemsk og distré så gjør det ingenting å hjelpe han litt på vei!

Ikke krev for mye

Ok, du får kanskje ikke blomster så ofte, og han skjønner kanskje ikke vitsen med stearinlys. Ikke la dette bli til et stort problem, det viktigste er jo tross alt at han elsker deg, ikke at du får gaver. Forsøk å senke listen litt, både blir det hyggeligere for dere begge, og du blir desto mer fornøyd når han slår på stortromma.


Foto: Istock
i_178733

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning