Hvordan bruke hendene på henne

Om man er aldri så god, så har man alltids noe å lære. Det hele er skrevet som en instruksjon for mannen, men enhver kvinne er selvsagt velkommen til å lese.

Publisert Oppdatert
Rigg til en madrass, eller ett mykt teppe foran peisen, eller bare midt på gulvet. Få din kvinne til å legge seg på det, naken, med spredte ben. Sett deg på kne på hennes venstre side, og begynn å stryke over kroppen hennes, samtidig som du snakker til henne med rolig, lav stemme. Få henne til å slappe av, og puste rolig. Når du kjenner hun er som smør under fingrene dine, Smører du hendene godt inn med olje. Stryk høyre hånden nedover maven hennes, og la fingrene finne hennes kjønn, og spre leppene som vingene på en sommerfugl. Stryk en finger langs spalten, og bøy deg frem, og blås en tynn stråle med varm luft på henne. Så, lett som en fjør, stryker du fingeren over klitten hennes, og nyt hvordan hun hiver etter pusten, og spenner kroppen, lengtende etter mer.

Her er ett par små triks, som kan være verdt å plukke opp, ikke alle er like enkle, men ingen av dem er umulige heller, og som alltid, øvelse gjør mester. Den enkleste øvelsen er å ( med oljeglatte fingre selvsagt) gripe om klitten akkurat der den forsvinner inn mellom hudfoldene med tommelen, og pekefingeren, for så forsiktig å rulle roten mellom fingrene.

Eller hva med å gripe om roten med tommelen, og langfingeren, og la pekefingeren forsiktig stryke frem og tilbake over tuppen? Det går også an å prøve seg frem med små sirkler med pekefingeren. Eller kanskje du skal la to fingertupper lage små sirkler rundt klitten, først med klokka, så tilbake, samtidig som en finger stryker over området like på undersiden av klitten.

Om du stiller deg på kne mellom din kjæres spredte ben, åpenbarer enda flere muligheter seg. Legg håndflatene på venusberget hennes, fingrene oppå hverandre, slik at tommelene rekker ned mellom bena hennes. Pass på at du bruker mye olje, og begynn forsiktig og stryke først den ene, så den andre tommelen oppover sprekken hennes, i rolige lette bevegelser. Lag sirkel bevegelser med tommelene dine, og se om ikke det kan gi henne en ny opplevelse. Så kan du gripe om klitten, helt innerst ved roten, og stryke håndflaten din over den, som alltid når det gjelder å berøre en kvinnens kjønn, så er lette berøringer alfa, og Omega. Og selvsagt olje, masse olje. La håndflaten gli over henne, bøy fingrene, og klem lett mot venusberget hennes.

__________________________________________________________________________

Foto: Holger Wulschlaeger/Dreamstime.com

I samarbeid med Erotikknett.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning