Hvordan bruke hendene på ham

Mange kvinner mener å tro at de kan massere en manns edlere deler. Det er jo bare å trekke forhuden frem og tilbake. Vel, det kan være mye mer enn akkurat det.

Publisert Oppdatert
Gjort på den rette måten kan en drive en mann til galskap, med bare hendene. Så les igjennom, sett av tid en kveld, sørg for litt koselig stemning, varme i peisen, og legg dere godt til rette i varmen, og gjør dere klar for en opplevelse utenom det vanlige

Den beste stillingen er han liggende på ryggen, med spredte ben, og knærne hevet. Hun setter seg, med bena i kors, mellom hans ben. Hun begynner med å smøre hendene godt inn med varm olje, før hun griper om hans lem, som allerede bør være stivt av forventning, og trekker forhuden godt tilbake, før hun trekker den frem, og lager en kopp med hånden om hodet. Litt olje fylles i, og med noen rolige bevegelser smøres penis godt inn.

Det var vel enkelt? Men nå kommer vi til den delen som skiller de gode fra de som bare tror de er det...

Grip om pikken med venstre hånd, trekk forhuden tilbake, og hold om skaftet nede ved roten. Legg høyre hånd om skaftet, og begynn rolig å bevege hånden opp og ned, uten å røre venstre hånden. Eller du kan begynne med å stryke over hodet med håndflaten, masse olje er essensielt, og ned langs undersiden av skaftet, det kan sende frysninger igjennom en hvilken som helst mann.

La håndflatene ligge stramt mot siden av skaftet, og begynn å gni dem mot hverandre, omtrent som du ville rullen en pinne, om du skulle laget ild med en pinne. Veksle hele tiden mellom rolige, og litt raskere bevegelser, kommuniser, og få ham til å fortelle deg hvordan han liker det. Kjærtegn ballene hans med den ene hånden, rull dem forsiktig mellom fingrene som to bordtennis baller, og bruk tommelen på den andre hånden til å kjærtegne det følsomme området på undersiden av hodet samtidig.

En annen ting som kan være utrolig godt er om du griper om penis med begge hender, og trekker forhuden tilbake. Med begge tomlene lager du små, lette sirkler på undersiden av penishodet, samtidig som du bruker de andre fingrene på oversiden, og kjærtegner hans lem. Men vær klar over at undersiden av penishodet er et veldig følsomt område, så dette er en ting du gjør bare noen øyeblikk, før du begynner å runke ham med begge hender igjen.

Hold om hans lem med begge hender, og samtidig som du beveger deg opp og ned langs hans svulmende skaft, beveger du hendene litt sideveis. La hendene jobbe mot hverandre, og bevege seg hver sin vei i lange, rolige bevegelser.

Når som helst når du holder på, kan du la en finger stryke over undersiden av penis hodet. Og om det ikke har kommet klart nok frem, så er det området så følsomt at enkelte menn kan komme rett og slett ved å massere der ved å bruke en myk fingertupp. Når du kjenner ham hive etter pusten, kan du øke tempoet sakte, frem til han kommer. Idet du kjenner ham komme for fullt, roer du tempoet veldig ned, menn liker også å få forlenget orgasmen, og om du runker ham i full fart er det over på noen sekunder. Om du derimot beveger deg svært sakte kan du trekke ut orgasmen hans, og han vil være deg evig takknemmelig. Og ikke slutt i samme øyeblikk som han har fyrt av tre skudd, fortsett litt til, men med lett hånd, og rolige bevegelser, som om du bare kjærtegner ham ømt. Avslutt med å smile til ham, og vis ham at du syntes det var godt/opphissende.

En siste ting som kan være verdt å få med seg, er mannens G-punkt, som er lettest å nå med en finger i rumpa. Mange menn har skrekk for å få en finger i rumpa, men om din mann syntes det er ok, så kan han oppnå nye høyder ved at du masserer det med en finger like før han kommer. Uansett er området ved anal åpningen svært følsomt, og en oljeglatt finger som glir over der i ny og ne, kan sende bølger av nytelse gjennom ham.

__________________________________________________________________________

Foto: Dreamstime.com

I samarbeid med Erotikknett.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning