Hvordan berøre en naken kvinne

Kvinner liker å bli berørt. Vi har laget en liten guide for de som ønsker innformasjon om hvor det føles best for henne når du tar en hånd eller to til hjelp.

Publisert Oppdatert
Hodet:

De fleste mennesker, både menn og kvinner, setter pris på om noen "koser" med hodet deres. Fingre som glir gjennom håret, en hårbørste eller fingre som masserer hodebunnen.
Tenk på hvordan frisøren gjør det.
Menn har en tendens til å glemme hodet og mange kvinner tør ikke spørre¿ men dersom du ønsker å gi henne noe spesielt, så er hodet definitivt et godt sted å starte.

Ansiktet:

Ansiktsmassasje er en kunst, en kunst kvinner som har opplevd det setter høyt.
Den beste stillingen er om du sitter, og hun ligger med hodet i ditt fang. Begynn med å plassere begge tomlene i pannen, rett over nesen hennes og jobb deg over hele pannen i lette, rolige sirkler.
Jobb deg videre nedover kinnbena, under øynene, svært lett på oversiden av øyehulen, kinnene, haken og til slutt leppene.
Fingrene dine skal aldri forlate ansiktet hennes før du avslutter med å gi henne et lett kyss på munnen.
To viktig element når det gjelder ansiktsmassasje: symmetri, la begge hendene gjøre det samme, rolige bevegelser. Ansiktsmassasje er en svært avslappende massasje, men det forutsetter at den som masserer tar det rolig.

Ører:

Ørene og da spesielt øreflippene er erogene soner de fleste glemmer. Bruk tommel og pekefinger på øreflippene.

Nakke:

Nakken er stedet hvor all muskelspenning samles, så her har du muligheten til å hjelpe henne til å virkelig slappe av. Spesielt opphissende er det ikke med en tøff massasje, men om det utelukkende er det erotiske du er ute etter, så kan du med fordel bruke lette berøringer, kanskje kombinert med noen små kyss.
Nakken er et av de mest sårbare stedene på kroppen, og mange kvinner finner det svært opphissende dersom du stryker noen fingre oppover nakken og opp i håret.

Håndflater:
Håndmassasje er antakeligvis en av de mest erotiske tingene du kan gjøre offentlig uten å risikere at onkel politi kommer og henter deg.
Hver håndflate er utstyrt med 40.000 nervetråder som bare venter på å bli stimulert!
Ta hennes hånd i dine og begynn med å lage små sirkler midt i håndflaten. Gradvis gjør du sirklene større, før du begynner å massere en og en finger. Kast små blikk på ansiktet hennes med jevne mellomrom for å se hvordan hun liker det du gjør, dersom du gjør det rett vil hun ganske snart sitte med lukkede øyne og bare nyte. Avslutt med noen små kyss.

Bryster:

Brystene er nok den nest best kjente erogene sonen på kvinner. Husk at for de fleste kvinner er det området rett under brystet og ikke selve brystvorten som er mest følsom for berøring¿
Noen kvinner elsker at du kysser, slikker og småbiter i brystene og brystvortene. Andre hater det, så her må du prøve deg frem litt på partneren din.

Ryggrad:

Ryggraden er nervenes motorvei og naturlig nok svært følsom for berøring.
Dessuten markerer den slutten på nakken og begynnelsen på rumpa, begge deler svært erogene steder. Ryggraden masserer du best ved å massere symmetrisk på begge sider. Begynn med rolige fingerstrøk, før du gradvis bruker litt mer kraft. Bruk begge tomlene og jobb deg hele veien oppover.
Du må ALDRI klemme hardt på selve ryggraden, det kan i verste fall påføre henne svært alvorlige skader.

Mave:

Maven begynner der brystet slutter og stopper der underlivet begynner.
Dersom hun ikke er kilen kan du med fordel jobbe deg litt ut på siden og ned mot hoftene hennes også. En hånd som forviller seg nedenfor navlen (uten å rekke helt ned til. Er også en sikker vinner)

Føtter & tær:

Noen kvinner vil aldri la deg komme i nærheten av verken føtter eller tær. Det kan skyldes at de har en missoppfatning om at tær lukter vondt, eller de kan tro at de har stygge ben.
Den første og største utfordringen er å overbevise dem om at du faktisk liker bena deres og at de ikke lukter vondt.
Om føttene er det å si at intet annet sted på kroppen er vi utstyrt med tykkere hud enn under føttene. Samtidig er føttene utstyrt med nesten like mange nervetråder som hendene, noe som gjør de svært godt egnet for massasje.
Selve massasjen foregår på samme måte som med håndmassasje, med fokus på kanten av foten. Spesielt rundt hælen elsker mange kvinner å kjenne sterke fingre.
Føttene er også den delen av kroppen som er bygget opp av flest ben, så føttene er ikke stedet hvor du skal vise hvor sterk du er.

Kjønnsorganene:

Vi har skrevet og lagt ut detaljerte guider til hvordan du skal berøre, hvordan du skal fingre og hvordan du skal slikke området mellom hennes ben.
Dersom du ønsker en detaljert "veibeskrivelse", vil vi anbefale å ta en kikk under vår "steg for steg" seksjon¿

I samarbeid med Erotikknett.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning