Hva som irriterer gutta

Menn elsker oss kvinner. Synet, lukten og følelsen av en kvinne gjør sitt til at de ikke kan leve uten oss, men som kjent er, så kan de ikke helt leve med oss heller.

Publisert Oppdatert
Vi vet godt hva menn gjør som irriterer oss, men vi kvinner gjør tydeligvis i følge menn utrolig mange irriterende ting selv. Gutta fra askmen.com har gått inn i den dypeste mannssjelen for å finne ut hva som irriterer han aller, aller mest. Listen er rangert, og vi begynner på bunnen..

IKKE:

Fremstill deg som mer uskyldig enn du er.
Mange kvinner setter sin stolthet i at de ikke skal ha mange sexpartnere, og vil slettes ikke innrømme at det er ok med sex på første date, selv om de i virkeligheten har gjort det flere ganger. Det er helt ok å være uskyldig, men ikke lat som du er noe du ikke er. Gutta syns faktisk det er ok at jenter har «kost seg» litt de også, akkurat som de selv, og hvis en mann blir skremt av tidligere erfaringer er han rett og slett umoden.

Kritiser andre kvinner.
Menn syns ikke en pen dame er mindre pen selv om du påpeker at hun har cellullitter. Sannsynligvis vet han ikke hva appelsinhud er engang, og det eneste du oppnår er at han forsøker å finne det ut ved å nistirre på rumpa hennes. Prøv heller å gi et annen kvinne et kompliment når mannen din står i nærheten, sannsynligheten er stor for at han gir deg en stjerne i boka istedenfor å se om komplimentet virkelig stemmer.

Vær sjalu.
Dette kjenner jentene igjen selv også; sjalusi er ikke attraktivt. Sjalusi bunner ut i dårlig selvtillitt, og er det noe gutta liker så er det jenter med selvtillitt. Hvis mannen ikke har gjort noe som gjør at du burde være sjalu, så vil det beste for både deg og han være om du klarer å jobbe deg gjennom det. Det at han har jentevenner er både normalt og bra, det betyr at han er vant til å tilbringe tid med jenter, og han skjønner bedre hvordan vi jenter er skrudd sammen.

Vær klengete.
Det er hyggelig med en klem i ny og ne, men om mannen konstant må holde hender, stryke deg på ryggen og fortelle deg at du er den beste i hele verden, da går han fort lei. Askmen.com mener i tillegg at de kvinnene som er mest selvstendige i datingprosessen er de mest klengete i kjærestetiden etterpå, noe de ikke bare syns er rart, men også heeelt uholdbart.

Snakk i koder.
Det verste du kan spørre en mann om er hva han tenker, føler eller tror om noe. Han aner ikke hva han skal svare, og det som kommer ut av munnen hans er slett ikke det han EGENTLIG tenker på, men det han tror du vil høre. Menn flest tror verken på telepati eller sjelevenner, så han aner ikke hva du tenker og håper at han skal tenke.

Innred hjemmet hans.
Hvis dere bor hver for dere, så vil han beholde ungkarsredet sitt som nettopp sitt, så lenge som mulig. Det betyr; ingen kubbelys, ingen behagelige sofaputer, og i aller minst
tamponger i badeskapet. Det er heller ikke greit å nærmest kreve at han skal kjøpe seg nye klær og sko, og heller ikke å dra han med til frisøren. Så lenge dere «bare» er kjærester så vil han tviholde på den lille friheten han har. La han beholde den!

Gråt.
Hvis sexen er bra, så sier man at den er bra, og man sovner. Man griner ikke. Man griner heller ikke av happy endings på film eller enda verre, dårlige komiserier på TV. Om man har ødelagt en negl eller har fått en stygg hårklipp så griner man definitivt ikke.

Shop til kontoen er tom.
Hvis du shopper bort alle pengene dine, så må han betale maten din resten av måneden, og det syns han slettes ikke er festlig. Allikevel, hvis du først må shoppe, gjør det alene. En manns kropp inneholder ikke en eneste celle som forstår hvorfor det er moro å shoppe sko i syv timer, så la han slippe.

Snakk uten stopp.
Det er en grunn til at menn sjeldnere enn kvinner spør hvordan dagen til partneren har vært. Spør man en kvinne om det kan man nemlig risikere å få en avhandling på 45 minutter der hun forteller om alle de dumme tingene som skjedde på jobb, men så shoppet hun noe så da gikk det over, men så visste hun ikke helt om skoene passet allikevel. Menn BLÅSER i de tingene der.

Bruk sex som et våpen.
Den aller, aller verste tingen en kvinne kan gjøre mot en mann. Menn vil kanskje ha sex oftere enn kvinner, og det er helt greit å si nei til sengekos. Noe som derimot ikke er greit er å gjøre mannen klar som et egg, for å så droppe det fordi han ikke har vært snill nok akkurat den dagen. Vi kvinner vet hvilke knapper vi skal trykke på for å få menn ned i knestående, men ikke trykk på dem om du ikke mener det..

Foto: dreamstime.com
__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning