Hva han egentlig mener

Det er ikke alltid like lett å forstå hva menn egentlig mener, og innimellom hadde det vært greit å ha en ordbok med oversettelse fra mann til kvinne.

Publisert Oppdatert
Etterhvert som gutta vokser til lærer de seg raskt hvilke fraser og uttrykk som faller i god jord hos oss jenter.

Fra man møter en ny mann og til man sitter med skjegget i postkassa, tre barn og stasjonsvogn, så lirer menn av seg de utroligste kommentarer som slett ikke stemmer med det han egentlig mener.

- Jeg ringer deg
Den kjappeste løsningen om han er lei av deg og har lyst til å dra hjem. Ber han om nummeret ditt har han full kontroll på om dere skal møtes igjen, på godt og vondt. Om du er typen som tør å ringe han selv, spør om nummeret hans i stedenfor å gi ditt eget. Da har du kontrollen, og ikke minst slipper du å vente på telefonen.

- Så, skal vi finne på noe en dag?
Han mener; Jeg syns du er dritheit, og jeg trenger et ligg. Hvis jeg må spandere en middag og en kinobillett så er det vel verdt det.

- Sex er ikke viktig, det viktige er at vi er på samme følelsemessige planet.
Yeah right! Alle menn syns sex er viktig, sier han noe annet er han enten homo eller har en annen dame.

- Når må du på jobb i morgen?
Den ultimate sexinvitasjonen, kommer gjerne ganske umiddelbart etter forrige punkt. Har han tenkt til å dumpe deg klokken ni bryr det han slett ikke om du må tidlig opp dagen etter.

- Det er det samme for meg hvilken film vi ser.
Han mener: «Velger du en romantisk komedie til, så blir jeg mannevond.» Selv om du kanskje ikke syns at Bruce Willis-action er det morsomste i verden så får du flere stjerner i boka om du foreslår en slik type film neste gang.

- Jeg liker deg.. ganske mye..
Han er forelska, men er redd for at du ikke føler det samme for han. Det er enkelt for han å gå tilbake på et «jeg liker deg» utsagn, det er mye verre å ombestemme seg om han rett sier at han er forelska.

- Du er så flink til å lage mat.
Det ER mulig han faktisk mener at du er flink til å lage mat, men sannsynligvis syns han bare at maten din er bedre enn å sulte. Hvis han kunne velge å spise din hjemmelagde mat eller Grandiosa resten av livet, så velger han sannsynligvis Grandiosa'en.

- Nei, du er ikke tjukk.
Igjen, det er fullt mulig at han snakker sant. Du bør likevel være oppmerksom på at ingen mann med vettet i behold vil si til deg at du er tjukk, med mindre han går inn for å ødelegge deg. Om du derimot faktisk føler deg tjukk, og du trenger en forsikring om at så ikke er tilfelle (sann eller ikke), så kan det jo være greit å spørre.

- Vi snakker om det senere.
Hans absolutte avslutning på en diskusjon eller samtale han ikke ønsker å fortsette. At dere skal snakkes om det senere får deg til å bli forholdsvis fornøyd, men mannen mener egentlig «dette gidder jeg aldri i livet å snakke om igjen». Om han prøver seg med denne taktikken, be han om å gi deg et tidspunkt for når temaet skal tas opp igjen, i kveld, eller i morgen?

Og hvis han da nekter, og går på byen med gutta i steden, så kan du jo si at det er "heeelt ok, jeg blir ikke sur i det heeele tatt". Alle menn med et par hjerneceller burde jo da skjønne at de er i ferd med å eliminere enhver mulighet for sex i nærmeste fremtid.

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning