Hva er det verste hun kan si?

Krangler du med typen din er det faktisk bedre å si noe enn å holde helt munn. Det fant vi ut da vi spurte gutta om de verste glosene fra damer!

Publisert Oppdatert
Er du på sjekkern og ikke kjenner mannen du har sikta deg inn på for kvelden, hadde det vært greit med en liten lommeordbok over hva du helst ikke bør si til han. Det ble en interessant prat da vi spurte seks gutter om det absolutt verste en dame kan si!

Tenk deg om

Det er slettes ikke alltid enkelt for kvinner og menn å forstå hverandre, og misforståelser er derfor et daglig tema hos de fleste par og personer som møter hverandre i forskjellige sammenhenger. Det er mye vi kvinner har på hjertet og det er så ofte vi skulle ønske at han bare kunne forstå mer!

Da kan det også hende at vi føler det er nødvendig å gi beskjed om det. Likevel er det slik at også vi må huske å tenke oss litt om før vi snakker..

Så enten du er singel eller i et parforhold er det enkelte fraser du rett og slett bør vite om før du buser ut med det til fyren det gjelder. Vi fikk oss en kraftig latter da vi snakket med seks gutter med ulike erfaringer. Samtidig ble vi ble litt klokere!

Glemt pille

Alexander (24) er ikke i tvil om hva som er det absolutt kjipeste å høre fra en dames munn, men det er altså tre setninger;

- Å høre feil navn når du har sex med henne. For eksempel "OOO Bjarne!" når det egentlig er Gustav..

eller

- "Du, jeg glemte pillen.."

Alexander mener helt klart at damer må slutte å mase om noe de burde vite svaret på fra før av;

- Jeg misliker det evige maset om hvorfor du ikke er glad i henne til tross for at det er helt åpenbart at du faktisk er det, sier han.

- Kommer hjem imorgen

Alexander får støtte fra Håvard (25) som mener at det er kjipt å høre feil navn i sengen;

- Men det er nesten enda verre å ikke høre noe i sengen i det hele tatt! Eller dersom damen spør om vi heller ikke kan bruke dildoen istedenfor, sier Håvard.

Men en kommentar som stikker dypt i guttas hjerter er denne;

- "Jeg stikker på fest, jeg kommer hjem imorgen", sier Håvard.

- Ikke din baby!

Jan Eric (30) synes det er irriterende når dama spør om hun kan låne bilen hans siden han ikke har bil!

- Jeg liker heller ikke om en dame spør om jeg kan holde veska hennes, sier han.

Vidar (24) lar seg irritere over flere ting ved damer.

- Jeg hadde ikke likt det om hun hadde spurt; "kan jeg få være med i pokerlaget?", eller om hun hadde sagt; "Drit i Brann, vi skal se damefotball!"

Vidar hadde blitt bekymret dersom dama pluselig hadde spurt; "Klør du også i skrittet?"

- Eller om jeg hadde vært i senga med en dame og hun hadde spurt; "Er den inne nå?"

Men som dame skal du også huske på at det kan være negativt for gutten å høre deg si " Jeg tar det siste pizzastykket jeg". Likevel kommer det ikke i nærheten av Vidars største angst;

- Det er skremmende hvis dama sier "det er ikke din baby" eller "det er din baby" for den saks skyld, mener Vidar.

Stillhet

Men selv om det er flere saker som gutta helst ikke vil høre fra damene, virker det som om det er salig enighet om at det beste er å være sammen med en dame som prater for mye enn for lite.

- Det verste er når jeg spør en dame om meningen hennes og så sier hun at jeg kan bestemme, det hater jeg, sier Andre (25).

Når vi spør Thomas (28) hva han mener er det absolutt verste en dame kan si til han, filosoferer han i et veldig kort øyeblikk før svaret kommer kontant;

- Det absolutt verste en dame kan si, det er ingenting! Jeg liker ikke når de forventer at vi allerede vet hva de føler og tenker, sier han.

Dermed er konklusjonen klinkende klar, damer; si heller for mye enn ingenting!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning