Hør på gutta!

Dette liker han i sengen; les, lær og utfør!

Publisert Oppdatert
Enkelte punkter bør være utrolig bra i forholdet, noe av det viktigste er sexen! Vi viser deg hva gutta helst vil oppleve i sengen..

Sexterapeut Sandor Gardos, grunnlegger av siden MyPleasure.com, forteller om guttas fremste sexdrømmer:

1. Han vil ha en jente som kan blir kåt på egenhånd

- Jenter bør ofre litt mer tid på å tenne seg selv, derfor bør du onanere en del slik at du holder sexlysten ved like. Lukk øynene dine og tenk gjerne på en annen mann enn kjæresten din om du må det, kjenn at du blir kåt og klar for sex. Både du og kjæresten vil nyte hverandre lengre!

2. Han vil at sex skal være moro

- Sex går ikke alltid glatt og enkelt, det kan være komplisert og slitsomt til tider. Men det beste dere kan gjøre er å være positiv og le mens dere tuller med hverandre. Latter gir energi og energi gir bedre sex!

3. Han vil at du gir ham hint

- Menn vet slettes ikke alltid hva kvinner vil ha, derfor er det svært opphissende når kvinnen forteller hva som tenner henne og hva hun ønsker å gjøre sammen med kjæresten sin. Så fortell ham hva som er deilig og hvordan han skal gjøre det, gi ham hint om for korte forspill- hva som helst, dere vinner begge på dette!

4. Han vil se på

- Menn tenner på det visuelle, så gi ham noe å se på! Dere kan for eksempel ha sex fremfor et speil slik at dere ser hverandre under akten. Et annet godt tips er å beholde noen klesplagg på under sex, det kan være svært opphissende for begge to. Dessuten liker kjæresten din garantert at du tar på deg selv fremfor ham..

5. Han vil være grisete

- Kvinner bør ikke være redd for å være litt slem og grisete mens de har sex med typen, dette er virkelig noe alle menn drømmer om! Du må gjerne snakke skittent til ham og knipe rumpa hans hardt rett før han når klimaks. Kanskje kan du ta initiativet til å dra med deg kjæresten din til en sexbutikk hvor dere kjøper noen morsomme leketøy..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning