Hold liv i romantikken

Svært mange føler at romantikken, den lille gnisten, forsvinner ut av forholdet etter en periode. Her har vi funnet tre gode tips for å forhindre at det faktisk skjer.

Publisert Oppdatert
Det er 3 grunnregler som bør (må) følges for at ett forhold skal kunne fungere over tid.

1: Sett forholdet først.
2: Vær en partner, ikke en mor eller far for din kjære.
3: Hold spenningen ved like.

1: Du må være villig til å inngå avtaler med partneren din. Og når en avtale er inngått, sørg for å være der på det rette tidspunktet! Noen ganger kan det bety å si nei til å jobbe overtid, si nei til å gå ut med venner, eller nei til en middag med familien, men du MÅ sette partneren først, dersom dere skal ha mulighet til å lykkes sammen.
Å treffes for en kjapp lunch eller en kopp kaffe midt på dagen er en god ide. Bare slapp av å snakk sammen uten å tenk på alt stresset som følger med jobb og familie.

2: Å være en partner betyr at du må akseptere den andre personen som han/hun er. Du kan ikke forandre ham eller henne til å passe ditt bilde av mr. Eller mrs. Perfekt. Dersom du ikke er fornøyd må du simpelthen forsøke å finne en du ER fornøyd med.
På den annen side er det heller ikke din jobb å rydde opp hver dag etter den andre, eller alltid vaske, lage mat eller gå ut med søpla.
Trikset er å fordele oppgavene slik at dere begge er fornøyde med situasjonen¿

3: Dette er utvilsomt det vanskeligste punktet med det er slettes ikke umulig¿
Prøv nye ting, gå til nye steder sammen om det så er på restaurant, kino, museum eller en tur i skogen.
Spontanitet er en glimrende ting så å overaske partneren med noe hyggelig og/elelr erotisk er aldri en dårlig ide.
Å gjøre ting sammen betyr ikke nødvendigvis å bruke masse penger, ha en piknikk midt på stuegulvet, skru av lyset og tenn to stearinlys. Det kan være like hyggelig som en middag på den flotteste restaurant¿. Dessuten kan du gjøre alle de tingene som du ikke kan gjøre på fine restauranter¿

Husk: Ingenting dreper romantikken like fort som kjedsommelighet.

__________________________________________________________________________

Foto: Leah-anne Thompson/Dreamstime.com

I samarbeid med Erotikknet.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning