Hemmeligheten bak orgasmen

Er du lei av å måtte jobbe knallhardt for å oppnå orgasme? Boken "5 Minutes to Orgasm Every Time You Make Love" gir deg svarene på hvordan du kommer raskt.

Publisert Oppdatert
Mens de fleste "selvhjelpsguider" for kvinner foreslår stearinlys, roseblader og en øm mann som vet hvor alle dine mest erogene punkter befinner seg hen, mener forfatter D. Claire Hutchins at en kvinne kan oppnå rask orgasme hver gang, helt uten å være avhengig av omgivelsene og mannen.

Omtrent en tredjedel av alle kvinner oppnår orgasme under samleie. Resten oppnår sjelden eller aldri klimaks sammen med en partner. Selv om sex er godt også uten orgasme er det ingen tvil om at de fantastiske sekundene setter prikken over i'en. D. Claire Hutchins så seg lei på at kvinner trodde de var avhengige av menn for å komme, og skrev dermed boken som skal hjelpe kvinner til orgasme i løpet av fem minutter. Hver gang!

I løpet av boken blir vi presentert for en mengde tips og triks. Det er ingen hemmelighet at de fleste kvinner er avhengig av stimulering av klitoris for å oppnå orgasme. Forsøk derfor å inkludere denne delen av kjønnsorganet når dere har samleie.

Bruk han!

Når dere er ferdig med forspillet og klare for mer action kan du be han legge seg på ryggen, mens du setter deg over han. Bøy overkroppen din fremover slik at brystene dine rører brystkassen hans. Hold deg oppe med hendene, og beveg deg opp og ned slik at penisen hans glir forbi kjønnsleppene dine. Forsøk å unngå penetrering i det lengste, slik at du blir godt "oppvarmet". Prøv å bevege deg i forskjellige vinkler og hastigheter, og finn ut hva som fungerer best for deg.

Hvis han ønsker å hjelpe til kan du be han massere deg rundt klitoris. Sørg for å bruke glidemiddel, ellers vil massasjen sannsynligvis oppfattes i overkant voldsom for deg.

Mange kvinner syns det er ubehagelig å være den aggressive parten ved sex, og dette er kanskje den største grunnen til at såpass mange kvinner sliter med å få orgasme. Forsøk å legge vekk tanken om at du ikke kan "ta for deg", og bruk mannen som et verktøy. Sannsynligvis vil han slett ikke ta dette ille opp, heller tvert i mot.

i_176739

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning