Helt perfekt sexpartner

Kåt, men ingen partner i sikte? Lei av å onanere? Nada problem. Hvis du har 50 000 kroner til overs kan du nemlig kjøpe deg en naturtro partner, som vil være med på alle dine fantasier.

Publisert Oppdatert
Både menn og kvinner har lang historie med å bruke hjelpemidler for å tilfredstille seg seksuelt. For drøyt 10 år siden bestemte amerikanske Abyss Creations seg for å tilby noe helt ekstraordinært til sexsultne kunder, og i løpet av 2006 var den første «Realdoll» på markedet.

I løpet av det siste tiåret har de fôret kåte kvinner og menn verden over med den mest avanserte sexdukken vi noen gang har sett. I følge produsenten holder det nemlig ikke med en vibrator eller en oppblåsbar dukke lenger.

En realdoll er som navnet sier en «ekte dukke». Laget av stålskjelett og silikon skal de tåle store påkjenninger, så lenge man tar godt vare på de. Omtrent som en levende partner altså, litt vedlikehold må man regne med. Man designer dukken selv ved å velge blant et utvalg hudtoner, hårfarger, kroppsfasonger og så videre. Man kan også få dukker med bikiniskille, med eller uten kjønnshår, og også med utskiftbart hode, i tilfelle man har lyst på litt variasjon.

Dessverre er det foreløpig bare laget en mannlig dukke, så de helt store valgmuligheten når det kommer til kropp og ansikt får man dessverre ikke. Penislengde derimot, den får du velge selv.. Vil du ha en kvinnelig dukke har du flere muligheter. Du kan også få spesiallaget en dukke, hva sier du for eksempel til en alien-liknende sak? Ikke noe problem, så lenge du har penger nok!

I følge Realdoll.com har de levert det meste; blå kvinner, shemales, en kropp med amputerte armer og ben og selvfølgelig mer "normale" varianter. Uansett, har du en fetisj som sjeldent lar seg realisere med en virkelig partner så finnes det i alle fall en løsning. Du må bare spare opp 50 000 kroner først..

For å lese mer om realdolls, besøk Realdoll.com .

Foto: Realdoll.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning