Hekta på kjærlighet!

Han vil vanskelig gi slipp på deg dersom du følger våre tips..

Publisert Oppdatert
Du kan lett få den oppmerksomheten du ønsker fra kjæresten din! Et godt råd er at du må få ham til å føle seg avslappet i ditt selskap, liker han å være sammen med deg vil han naturlig nok foretrekke deg fremfor andre.

Gi gi gi!

Når man er nyforelsket ønsker man stort sett å være med hverandre hele tiden! Det er en fantastisk følelse og hvem skulle tro at det noen gang ville ta slutt? Det behøver det likevel ikke gjøre. Dere kan holde på den gode stemningen dere imellom, men det er viktig å ikke presse hverandre til å gjøre noe den ene parten ikke vil.

Dere skal trives i hverandres selskap og da er det lurt å ta hensyn til hverandre på flere måter. Hemmeligheten bak et godt forhold handler om å først og fremst gi, da vil du alltid få mye tilbake!

Følg fire enkle triks.

Foreslå en sexkveld

Hvorfor ikke lokke typen med skikkelig sirkussex? Du behøver slettes ikke være en akrobat i sengen, bare bytt litt om på stillingene fra tid til annen. La ham få en fantasi oppfylt, prøv noe som ikke er blitt rutine mellom dynene!

Bort fra familien

Det er viktig å la ham bli kjent med familien din. Men når han har hilst på foreldrene dine, la ham slippe å hilse på hele slekten! Om du lar ham få slippe å være med i hvert eneste familieselskap, vil han forgude deg i uker etterpå!

Mat funker

Det stemmer; veien til mannes hjerte går igjennom maten! Du behøver ikke dra ham med til en fancy resturant, husk på at det viktigste for kjæresten din er å spise med deg! Lag mat hjemme, og spis det du har lyst på slik at han føler seg avslappet med deg. De fleste menn elsker en kvinne som tør å spise nøyaktig det hun føler for.

Tilby en utfordring

Gutter liker litt vennlig konkurranse. Du behøver ikke være enormt atletisk, bare ta ham med på bowling, spill kort eller playstation med han, så har dere det gøy sammen! Slik slapper dere av og ser hverandre i nytt lys, dessuten beundrer han deg når dere ler sammen!Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning