Har du en psychopartner?

5 tegn på at mannen i ditt liv er klin gæærn.

Publisert Oppdatert
Du trodde kanskje du hadde funnet drømmemannen? Men like raskt som forelskelsen tok deg med storm, så kan drømmemannen ha forvandlet seg fra å være nettopp drømmemannen til å bli en smågal stalker du aldri blir kvitt.

I det forelskelsens rus velter over oss kan alle og enhver bli litt smågal. Men, det finnes en grense. Og i det man opplever at noen tråkker over denne grensen, da er veien ut av forholdet ofte både lang og kronglete.

5 tegn på at du bør komme deg vekk fort som fy! • Full kontroll

  Det er hyggelig å få oppmerksomhet, og romantiske sms'er og telefoner fra den nye utkårede er stas. Men i det du ikke bare får to sms'er om dagen, men 22, og ikke bare har ett ubesvart anrop, men 21, da bør varsellampene begynne å blinke heftig.

  Hvis han i tillegg krever å få innsyn i timeplanen din, samt gjerne vil at du helst ikke omgås andre mennesker når han ikke er der selv, da er det bare en ting å gjøre: Ta bena fatt, og løp!

 • Løgnhals

  En hvit løgn skader ingen, men problemet er at den ene løgnen gjerne utvikler seg til et lite nettverk av mer eller mindre alvorlige løgner.

  For noen går det så langt at det lyves over en lav sko om både personlige tragedier, familieproblemer, sykdom og død - alt for at du som den søte og snille kjæresten skal støtte ham og være tilgjengelig 24/7.

 • Forfølgelsesvanvidd

  Bor man på et lite sted så skal det ikke så mye til at man dumper bort i hverandre både titt og ofte.

  Men dersom du opplever at partneren din ved flere tilfeller står utenfor treningsstudioet når du er ferdig med treningen - og han ikke er kledd for en times svetting, eller du ser en bil mistenkelig lik hans i nærheten av boligen din ved gjentatte anledninger, da er det kanskje på tide å være på vakt.

 • Han har ingen venner

  Du har introdusert den nye flammen til dine venninner, og har begynt å tenke på å ta han med hjem til mor på søndagsmiddag. Han derimot, har tilsynelatende ingen andre venner enn deg. Dersom han faktisk ikke har noen venner, kan dette enten skyldes at han rett og slett ikke har en lysende sosial IQ, eller det kan hende han har klart å skyve fra seg de han en gang hadde.

  Ikke gi deg før du har fått et svar, og hvis det faktisk viser seg at du er hans eneste sosiale alibi, da bør du være sikker på at du er klar for å ta på deg jobben med å både fungere som kompis og som kjæreste. Og hvis han har klart å skyve fra seg de han hadde, da bør du sørge for å få klarhet i hva det var som gjorde at vennskapene gikk i vasken.

 • MIN, MIN, MIN!

  Har han fra dag 1 gjort det klart at du bare kan glemme å ha mannlige venner, samt at du får godta å måtte gi rapport til partneren hvert tiende minutt når du er ute med venninnene? Fortell ham i klartekst at du bestemmer over ditt eget liv, og han får finne seg i at du har andre interesser enn å bare ligge i sofakroken med kjæresten. Dersom han ikke godtar dette er det kanskje like greit å komme seg vekk med en gang.

  Selv om du i begynnelsen av forholdet ikke har lyst til å gjøre annet enn å kosemose må du ikke glemme at hverdagen kommer før du aner det. Og da er det ganske irriterende å ha glidd inn i et spor du slett ikke har lyst til å fortsette i..

  Kilde: http://www.askdanandjennifer.com/

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning