Hans favorittsjekkesteder

Her sjekker han deg opp!

Publisert Oppdatert
Hvis du tror at en tur på byen er det eneste som funker når det gjelder sjekking, da tar du feil. Mennene liker helst å sjekke deg opp i helt andre settinger..

Det er nettstedet askmen.com som avslører menns tanker rundt sjekking og det viser seg at mennene ønsker å se på damene mens de driver med hobbyen sin eller jobber!

I parken

Er du ute og lufter huden din, kan du være sikker på at det er flere menn i parken som også er ute og lufter huden sin og jakter på en dame samtidig.

På trening

Ikke bare vet gutta at de finner snertne damer på treningsstudioet, de vet også at drømmedama kan vanke blant dem nettopp fordi hun er en person som liker å holde seg i form og dermed se bra ut! Vil du bli sjekka opp i hverdagen er det bare å begynne å trene.

Konserter

En av grunnene til at konserter er en ypperlig arena for å møte nye folk på, er det allsidige publikummet som musikken treffer. Her er det mye å velge mellom, dessuten er det enkelt å starte en samtale om favorittmusikken eller artisten din.

Videreutdanning

Er du en av dem som tar videreutdanning ved siden av jobben, kan du være sikker på at mange av mennene du møter der jakter på en smart og ambisiøs dame. Dette er en perfekt sjekkearena for menn da de kan starte samtaler om temaet dere studerer.

Kunstgalleri

Det skader ikke å dra på et kunstgalleri i ny og ne, selv om man i utgangspunktet ikke er en kunstkjenner. Her kan man synse så mye man vil uten at det er feil, dermed er det mye å snakke om, og ikke minst mye vakkert å se på..

Perfekt sjekking?

I følge askmen.com føler kvinner seg mindre truet i situasjoner der man tradisjonelt sett ikke blir sjekket opp og dermed er de mer åpne for situasjonen i seg selv. Spørsmålet er bare om kvinnene i det hele tatt kunne tenke seg å møte menn når de lufter hunden, trener, er på konsert, jobber med skoleoppgaven eller nyter kunst?Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning