Han vil ha en bitch!

Visste du at menn foretrekker en selvsikker, sterk dame fremfor en mild og snill kvinne? Finn ut hvorfor menn gifter seg med bitcher.

Publisert Oppdatert
Nå trenger du riktignok ikke være en real bitch for å ha selvtillit og være selvsikker, men det viser seg faktisk at menn ønsker å gifte seg med en kvinne som vet hva hun vil, ikke lar seg pille på nesen og kan si i fra når hun vil.

Undersøkelse

Forfatter av boken "Why Men Marry Bitches", Sherry Agrov, har gjennomført en undersøkelse blant vanlige menn og spurt dem hva som får dem til å ville gifte seg med kvinnen de møter.

Resultatene var oppsiktsvekkende nok at selvstendige kvinner med sine egne liv, egne planer og ikke la ham vinne hele tiden, faktisk er mer attraktive enn andre kvinner! Derfor kan du gjerne være bitch med god samvittighet. Nedenfor kan du lese hva mennene hadde å si.

Dette mener menn:

 • - Det verste en kvinne kan gjøre er å treffe mannen hver eneste kveld i uken. Det som skjer er at mannen vil komme bort rundt klokken ni om kvelden og dra igjen halv elleve. Hvis han får tilgang til det han vil når som helst, vil han slutte å sette pris på det, fordi han ikke trenger å løfte en finger for å tilfredstille kvinnen.

 • - Menn har konkurranseinstinkt til tusen. Når han kjøper en bil som kun selges i noen få modeller, føler han at han er veldig spesiell. Menn som råkjører i gatene, vil helst vinne. Dette overføres fra biler til kvinner. En kvinne som er lett på tråden, vil ikke lage riper i lakken på hans stolthet. Når hun slutter å uttrykke seg selv, og bare er enig i alt han sier, da begynner mannen å kjede seg.

 • - En kvinne bør aldri lete etter mannen sin eller jage ham på tre forskjellige steder han sa han skulle ta seg en drink. Om han sier 'Enten er jeg der, der eller der', ikke prøv å spore ham opp! Hvis du vil være hans faste kjæreste bør du heller la ham spore deg opp.

 • - Min forlovede var den første kvinnen som satte meg på plass! Hun minner meg stadig på at 'Ingen tvinger deg til å bli!' Dersom jeg forsøkte å kødde meg bort fra en situasjon, sa hun bare 'La meg spare deg tid og energi. Ikke kom med den dr**ten, jeg kjøper den ikke!' Jeg vet at hvis hun tok meg i å være utro, ville hun slå meg i hodet med en stekepanne. Og jeg respekterer henne mer enn noen annen kvinne.

 • - Dersom han kan summere deg opp i en setning, vil han kjede seg.

 • - En kvinne har selvtillit når hun ikke prøver å overtolke alt mannen observerer. Det gjør nemlig at forholdet sklir over til det normale og kjedelige. For eksempel, hver gang jeg gav min forrige kjæreste blomster, ville hun minne meg på at exen hennes sluttet å gi henne blomster. Det hun egentlig ville spørre meg om var om hva jeg kom til å gjøre i fremtiden. Det fikk meg til å føle at hun ikke egentlig likte blomstene eller satte pris på det der og da.

 • - En kvinne bør ikke si; 'Du ringer meg ikke nok', eller 'Du sier aldri at du elsker meg.' Som kvinne er det best å være uforutsigbar for mannen. Han bør aldri kunne lese deg som en åpen bok fra begynnelsen av. Når han alltid kan spå hva som kommer til å skje, har du mistet ham som en langsiktig partner. Han vil se etter noen andre som han ikke kan helt forstå eller kontrollere.

 • - Hvis hun føler sterkt for noe, vil hun ha en kvinne med ryggrad, en kvinne han kan respektere. Ikke en "kjeks" som smuldrer sakte men sikkert opp.

 • - En kvinne bør virke som om hun ikke gir seg fullstendig hen. 'Her er jeg. Ta meg!' er ikke et motto du bør leve etter. Menn ønsker å fortsette å gjette. Tenk på det. Når en mann velger en film, vil han sitte på enden av setet sitt fra begynnelsen av. Hvis det ikke er action fra starten av, vil han tro at han ble snytt for pengene.

 • - En kvinne bør ikke spøke om ekteskap. Hvis du ønsker å gifte deg, ikke la mannen få vite dette med en gang. Hvis du gjør det, er det det samme som å gi ham en bruksanvisning og fortelle ham akkurat hvordan han skal dingle en gulrot fremfor ansiktet ditt og spille på dine svakheter.  Kilde: Utdrag fra boken "Why Men Marry Bitches" av Sherry Agrov.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning