Han må bare ha det..

Menn krever tre typer sex, få tipsene her!

Publisert Oppdatert
Alle foretrekker en forandring i sengen fra tid til annen, men det trenger ikke alltid være så komplisert.

Ifølge nettstedet askmen.com er det hovedsaklig tre typer sex menn ønsker og de kan man lett bytte mellom hver uke!

Dyrisk sex

Om mannen din er i godt humør etter å en herlig treningsøkt og fyllt med ny energi, ja da er han klar for dyrisk sex med deg! Dette er , ifølge sexologer, fordi mannens instinkter slår ut for fullt etter adrenalinopplevelser som for eksempel sport. Dermed er det en het hyrdestund hvor han får ta deg bakfra eller opp etter veggen som gjerne foretrekkes.

Forskning viser også at testosteronnivået er høyere hos menn om morningen før klokken 10, dermed er sannsynligheten stor for at han våkner kåt og ønsker å sette i gang.

Dermed er det ganske lett å tenne ham! Hvorfor ikke strippe sakte fremfor han og la ham se på deg mens kroppen din blir mer og mer naken, ta på deg selv og få testosteronnivået hans til å stige enda mer.

Om dere står mens dere har sex gjør dette at mannen din får kjenne den kontrollen han ønsker å ha. La ham ta deg opp etter veggen mens du krøller bena dine rundt nedre delen av ryggen hans, slik får han en dyrisk og sexy utfordring. Dessuten blir han visuelt stimulert ved å se brystene dine hoppe mens han skubber deg mot veggen.

Om du slenger på et par komplimenter rett før han kommer, vil dette styrke hans mannlige ego og dermed øke adrenalinet i kroppen til en bedre orgasme!

Romantisk sex

Kvinner er ikke de eneste som ønsker å mikse følelser inn i sexakten. En av de hyppigste klagene blant menn er, ifølge sexologer, at kvinner ikke tar nok på dem under samleie. Nøkkelen ligger i måten kvinner tar på sine menn og oppdage når menn ønsker romantisk sex.

Eksperter mener at menn oftest krever romantisk sex i nye, gjerne ukjente omgivelser. Dette utløser dopamin i kroppen som igjen trigger lyst og behov. Kanskje mannen din oppleve ønsket etter romantisk sex i ett nytt lokale, på hotellrommet, eller i soveposen på campingtur.

Behovet for romantisk sex kan også dukke opp etter en traumatisk og skremmende opplevelse. Adrenalinfylte hendelser kan også mate dopaminnivået i kroppen og gjøre at han føler behov for å komme nærmere deg via sex.

Neste gang dere prøver noe nytt sammen, enten det er rappellering i fjellet, eller ser skummel film, ta ham med deg hjem og introdusere ham til sensuell og myk sex som såvel går på det mentale som den fysiske kontakten. Sitt gjerne på gulvet med ansiktet mot hverandre, krøll bena dine rundt ryggen hans og se hverandre inn i øynene.

Lat sex

Om mannen din har pratet med slitsomme slektninger, pratet forretning eller taklet sin vanskelige sjef, er stressnivået hans høyt og dette gjør ham sliten og trøtt. Det er da han drømmer om lat sex hvor han slipper å løfte en eneste finger.

Sex letter på stresseti kroppen, men det er ikke alltid man orker å gjøre så stor innsats for det. I dag er det mange menn som opplever et stort sexpress, og forventingene er høye. For å få mannen din til å slappe av, er det en god idè å la ham ligge helt i ro mens du tar vare på ham fra topp til tå og tilfredstiller ham uten at føler noe som helst prestasjonspress.

Om du merker at han er stresset, få ham til å slappe av ved å si at han ikke en gang behøver å reise seg fra sofaen. Ta av ham plagg etter plagg og kyss ham sakte fra halsen til livet og videre under beltet..

For å få ham til å bli svært kåt og avslappa på samme tid, bruk tungen din på innsiden av lårene hans og kjenn at han blir opphisset. Deretter setter du deg oppå penisen hans med baken din mot ansiktet hans mens du holder hendene dine på lårene hans for støtte. Han vil kunne se på deg og samtidig beføle deg på brystene dine mens han slapper av.Kilde: Askmen.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning