Ha fantastisk sex i kveld!

Det er fredag, været er kanskje dårlig, og høsten nærmer seg med stormskritt. Hva er vel da bedre enn å planlegge en hel helg fylt av fantastisk sex? Her får du tipsene til hvordan!

Publisert Oppdatert
Orgasmedagen 8 august er unnagjort, men spør du oss burde dagen flyttes til nærmeste fredag, da kan vi jo holde på hele natten uten å tenke på at vekkerklokka ringer morgenen etter!

Problemet oppstår når man etter en times intens sengemoro er stiv og støl, siden den ene er for høy, den andre for lav, den ene for tynn, og den andre for tykk. Det er sjeldent at kroppene matcher 100 %, men med litt kreativitet går det meste, hele natten igjennom.

Vektforskjeller

Hvis dere begge er overvektige og syns misjonærstillingen er mer mas enn moro kan dere forsøke følgende variant: Kvinnen ligger på ryggen med bena fra hverandre. Mannen setter seg på kne med lårene under kvinnens hofter. På den måten kommer dere nær hverandre og har øyekontakt, samtidig som dere kan slappe av og konsentrere dere om å kose dere.

Hvis kvinnen er overvektig og mannen er normalvektig kan en «skje»-stilling være fint. Kvinnen ligger på siden, og mannen ligger bak henne. For lettere penetrering kan kvinnens ben løftes opp mot brystet.

Å stå på alle fire er noe som fungerer for alle kroppsfasonger og typer. Forsøk også at kvinnen legger seg mer ned, gjerne med en pute under hoftene.

Høydeforskjeller

Hvis det er stor høydeforskjell mellom dere kan dere sannsynligvis bare glemme å ha sex stående, med mindre dere har en krakk lett tilgjengelig. Å ligge sidelengs fungerer derimot bra, enten det er mannen eller kvinnen som er høyest.

En av menns favorittstillinger er med kvinnen på topp, bak-frem. Denne fungerer også godt selv om det er stor høydeforskjell mellom dere.

Hvis mannen er høy og kvinnen er lav kan det fungere med en stående stilling, hvis mannen er sterk nok til å holde henne oppe. Hun sitter på hoftene hans og bruker bena til å holde seg fast, og han holder henne med hendene.

Hvis kvinnen er mye lavere enn mannen og dere vil ha øyekontakt og rolig sex blir misjonærstillingen ofte vanskelig. Forsøk heller at mannen sitter ganske oppreist i sengen, og kvinnen setter seg oppå. Da møtes blikkene deres, og mannen kan hjelpe til å løfte henne med hendene, slik at hun ikke blir så fort sliten.

Kilde: askmen.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning