Ha en sexy kveld!

Vil du overraske mannen din med et godt hopp i sengehalmen, er det mye du kan gjøre for å få ham vill!

Publisert Oppdatert
Få kvinner skjønner egentlig den makten de har når det gjelder sex. Hvilken som helst kvinne kan tenne en mann så lenge hun fokuserer på det.

Ta initiativ

Alt du behøver er litt selvtillit og en dose pågangsmot, og du er i gang!

Mange menn blir svært opphisset av at kvinnen er den som tar initiativ til sex. Om du kombinerer dette sammen med et sexy antrekk som gjør at du føler deg tiltrekkende, er den gode starten i boks.

Ta det med ro

Ikke forhast deg! Å utsette selve akten tenner mannen din mer enn du aner. Kle sakte av deg og prøv ut småtriks på mannen din som han aldri har spurt deg om. Du kan for eksempel kysse han på brystvortene og øyelokkene hans, og gjerne andre steder du tror du kommer til..

Ta kontroll

Legg mannen din på ryggen og gni kroppen hans inn med olje eller krem. Massere ham mens du koser med han, du kan tirre ham ved å finne punkter på kroppen som han elsker å bli tatt på. Men, unngå å være borti penis og pung, dette gjør at opplevelsen varer lengre, dessuten tirrer du ham utrolig mye. Når du først tar på kjønnsorganet blir han vill og den seksuelle spenningen er på topp.

Ta på glansen

Menn reagerer kraftig når kvinner tar på det ytterste punktet på penis, eller glansen, både om du suger eller koser med hånden. Det gjør det vanskelig for ham å holde ut i lengden og han vil ejakulere raskere enn planlagt. Derfor er det en god idè å kose med glansen i en kort stund av gangen.

Ta på penisen

Ikke alle menn får ereksjon så lett, men dette kan du lett endre. Om du gnir penisen hans mellom puppene dine mens du fukter og slikker den, vil dette endre seg raskt. Det kan hjelpe om du bruker en salve for mer glideeffekt også.

Tatt av kvinnen!

Hyl ut! Om du snakker og skriker av glede, vil dette glede mannen din enda mer! Skittensnakk, høye stønnelyder, nytelsesskrik og skrål viser at du liker det du gjør sammen med mannen din, og det tenner ham mer enn noe annet..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning