Ha en sexy helg!

Er du kåt og klar for fri utfoldelse i sengen, gir vi deg noen sexy tips for helgen!

Publisert Oppdatert
Det er fri, det er avslappende dager, dere kan sove lenge og samle mye energi til deilig og morsom sex! Du og din kjære kan gjerne hoppe mellom laknene hele helgen om dere vil, det kan dere bestemme helt selv. Hva med å lage til lekker fingermat som dere kan kose dere med fra morgen til kveld - i sengen?

Nyt hverandre

Det er ikke lite dere kan finne på mens dere nyter hverandre på madrassen, eller på stuegulvet for den saks skyld! Lag gjerne til en piknik i stuen med teppe, druer, jordbær, hvitvin, Barry White og to nakne kropper.

Det som er fint med helgen er at dere to får flere dager sammen til å sette pris på hverandre både gjennom flørting, kjærlighet og vill sex. Det er viktig å huske på at om det finnes mye kjærlighet mellom dere, er dette hoveddøren til fantastisk god sex. Derfor kan være greit å vite at kjærligheten må holdes i live, og små hint er viktige for begge to. Selv om hverdagen tynger, forsøk å vise kjæresten din at du elsker han enten dere bor sammen eller ikke. Ord, blikk og berøring i små porsjoner er like viktig som en omgang med god sex. Faktisk er det ikke sikkert at sex er så deilig for dere hvis dere ikke holder varmen på romantikken frem mot sexen. Selv om uken er travel, se på den som fem dager med forspill og tirre hverandre i ny og ned! Vis at dere elsker hverandre gjennom koselige, små seanser, så skal dere se at orgasmene vil komme som ville hester!

Alt er lov, disponer helgen som dere vil, det er tid for å nyte hverandre fra topp til tå..

En sexy liste

 • 1. Mat elskeren din som en gud med deilige druer, jordbær og sjokolade.
 • 2. Snu kosen til en erotisk massasje og gi partneren din en fornøyelig runde!
 • 3. Lag til en liste med kjærlighetssanger og spill den i bakgrunnen mens dere koser med hverandre.
 • 4. Skriv en elskverdig eller sexy lapp til kjæresten din og legg den et sted du vet at han vil finne den!
 • 5. Send ham et kjærlighetsbrev før helgen hvor du skriver hva du tenker og føler for ham og hva du har lyst å gjøre med ham fra og med fredag ettermiddag..
 • 6. Du kan også sende ham en melding eller en e-mail fra jobben hvor du skriver hva du tenker akkurat der og da. Vær gjerne litt grisete, det vil fyre ham skikkelig opp!
 • 7. Når dere spiser middag sammen, tenner du mange stearinlys, spill myk musikk og vis ham at du vil at han skal føle seg bra. Vær gjerne naken under middagen!
 • 8. Neste gang kjæresten din må ut et ærend, tilbyr du ham å gjøre en tjeneste. Slik vet han at du elsker ham og vil at han skal ha det bra.
 • 9. Finn barnet i deg selv og din partner. Trenger dere en pause fra sengen, løp ut i parken og kyss og klem og gjem dere i en busk eller bak en sten, hvorfor skal en hyrdestund være forbudt i friluft?? Om dere ikke tør, ta med vannflasker, prut vann på hverandre og la det bli en våt t-skjorte konkurranse i sommerdagen!
 • 10. Når kjæresten din kommer hjem, guide ham til baderommet og ha et varmt og avslappende skumbad klart til ham. La det stå duftende stearinlys klare rundt kanten..
 • 11. Lag gjerne frokost, lunsj eller middag til din kjære når han ligger i sengen og venter på deg..
 • 12. Gi ham mange komplimenter og si hvor mye du elsker ham og hva du elsker ved ham!
 • 13. Spør om du kan hjelpe ham å dekke bordet, så kysser du ham under hele seansen!
 • 14. Kom på et overraskelsesbesøk til kjærestens jobb, og ta ham med deg på litt lunsjsex, det blir garantert suksess!
 • 15. Lag gjerne en kalender til kjæresten din, og for hver nye måned skriver du noe skikkelig grisete og slemt som gjør at han vil smile og bli kåt hver gang han tenker på deg!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning