Guttas soveromsfantasier

Lurer du på hva han tenker når dere har sex? Eller kanskje mest av alt før dere begynner, og etter dere er ferdige? Vi har snakket med tre menn om hva de egentlig tenker om oss på soverommet.

Publisert Oppdatert
Har du noen gang spurt en mann; «Hva tenker du på?», uten å få noe svar? Du er ikke alene. Vi jenter analyserer og vurderer ethvert ord, sagt eller usagt, selv om det kanskje ikke ligger noe annet bak det drømmende ansiktet enn en tanke om sommerøl og ferie i vente. Av den grunn bestemte vi oss for å sette en herretrio til veggs, og avsløre hva de faktisk tenker om oss.

Erik på 22, Morten på 29 og Lars på 45 sier de er helt vanlige menn, og kan ikke helt forstå hva de kan bidra med i denne sammenhengen. Når de blir fortalte at det er de helt «vanlige» tankene vi vil ta del i, ser de litt usikre ut alle tre.

Erik: Ofte, når jeg blir spurt om hva jeg tenker på, og ikke svarer umiddelbart, så blir jenta sur og furten. Men sannheten er at jeg stort sett ikke tenker på noen ting, og da er det jo ikke så lett å fortelle om det.

Lars: Siden jeg har vært gift i snart 20 år så er det begrenset hvor mange nye tanker kona kan få vite om. Hun har etterhvert skjønt hvilket blitt som betyr at jeg elsker henne, og hvilket som betyr at jeg er sulten og drømmer om middagen.

Morten: Hvis jeg tenker på at dama er fin, så sier jeg det. Men hvis jeg tenker på noe helt annet, som at jeg må huske å vaske boxere siden det ikke er en eneste ren igjen i skuffen, så tør jeg ikke fortelle det da. Det ville bare blitt dårlig stemning allikevel.

Har dere fantasier dere ikke har turt å fortelle noen sexpartnere om?

Lars: Kona veit om alle, og de er utprøvd. Eller, det vil si, alle er ikke utprøvd, men de vi ikke har testa tror jeg nok det verken er fysisk eller psykisk sunt å teste.

Morten: Ha-ha, jeg skulle likt å vite hva de fantasiene der dreier seg om. Jeg har mange uprøvde, den mest kjente er vel en trekant med to jenter. Men hvilken mann har vel ikke den drømmen..

Lars: Der har du den ene vi ikke har prøvd, he-he!

Erik: Jeg har endel helt urealistiske fantasier, som å ha sex med Jennifer Aniston og sånn. Det er nesten så urealistisk at jeg kan fortelle en partner om det, for det er jo ikke akkurat noen trussel allikevel. Ellers tenker jeg innimellom på en annen jente enn den jeg har sex med, og det kan jeg jo i alle fall ikke fortelle!

Hvis vi promper under akten, blir dere helt frastøtt og vil egentlig bare slutte, eller er det «sånn som skjer»?

Morten: Det kommer helt an på forholdet jeg har til dama. Om vi har vært sammen en stund, og vi kjenner hverandre godt, så ville jeg nok ha ledd det bort. Hvis det derimot var en dame jeg fant på byen for et ennattsopplegg, da ville jeg nok kanskje mistet lysten litt.

Erik: Jeg vil ikke vite at jenter promper, enda mindre høre det selv, og i alle fall ikke når jeg har sex!! Hadde jenta prompa hadde jeg stukket av, enkelt og greit.

Lars: Jeg tror nok sånne ting blir mindre og mindre viktig etterhvert som man vokser til. Ikke negativt ment Erik, men du vil sannsynligvis både høre og lukte mange kvinnepromper de neste årene, og når du blir så gammel som meg er du glad for den sexen du får, med eller uten innlagt promp!

Hva syns dere egentlig om å gi oss oralsex?

Lars: Man gir, og man får. Noen ganger er det greit å gi uten å få, og noen ganger er det greit å få uten å gi. Jeg har et helt «nøytralt» forhold til det. Men det er selvsagt hyggelig å gjøre noe for den man har sex med

Erik: Jeg syns det er nesten bedre å gjøre det på henne enn at hun gjør det på meg, jeg! Det er ingenting som å slikke en dame til orgasme..

Morten: Jeg er tildels enig med Erik, men jeg er nå veldig glad i at hun gir igjen litt også da, he-he.

Hva er viktigst, at jenta har en fin kropp, eller at hun er god i senga?

Morten: En blanding er jo det beste. Vet ikke helt hva jeg ville valgt om jeg måtte velge en av delene. Det er selvsagt viktig at jeg tenner på henne i utgangspunktet. Men hun trenger nødvendigvis ikke være en fotomodell for at jeg skal få lyst på henne, det er mange faktorer som spiller inn.

Erik: Ja, også kommer det litt an på hvor nøden jeg er, he-he.

Lars: Hvis det ene utelukker det andre, så vil jeg ikke ha noen av de. Å ha sex med en smellvakker dame som bare ligger der er dødsens kjedelig. Samtidig så har jeg ikke lyst til å ha sex med en jente jeg ikke tenner på, uansett hvor god hun er i senga.

Hvor er drømmestedet å ha sex?

Erik: På en strand på Hawaii, med solnedgang og forsiktig vind i håret.

Morten: Det der hørtes kjedelig ut. Jeg kunne tenke meg å prøve i en kinosal jeg. Eller i et offentlig basseng. Kanskje ikke spesielt hyggelig for de andre som bader, he-he.

Lars: I en snøhule langt unna sivilisasjonen, med pels og soveposer som varme..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning