Guide til skittensnakk

Skittensnakk kan være svært opphissende, men også veldig skummelt. Lær hvordan du kan snakke deg mot paradis!

Publisert Oppdatert
Pat Davis er forfatter av boken 'The Passion Parties Guide to Great Sex'. I boken nevner hun flere punkter om hva som gjør at kvinner vegrer seg for å slå seg løs med skittensnakk. Hun presenterer også flere setninger som du kan bruke i sengen når som helst!

Mer spennende

Hva er forskjellen mellom å snakke om sex og å snakke "skittent"? Å snakke om sex er å prate med typen din om hva du eller han liker. Det handler om å ha en voksen diskusjon hvor dere guider hverandre og lærer hverandre på en hjelpsom måte.

Når dere snakker "skittent", bruker dere et språk som kan opphisse både han og deg, på soverommet eller over telefonen og som kan gjøre hele akten ti ganger mer spennende!

Prøve forsiktig

Mange mennesker synes at skittensnakk er ganske skummelt, men dersom du virkelig hater å gjøre dette, eller du ikke orker tanken på at partneren din blir oppisset av dette, har du selvsagt rett til å si nei. Men før du avskriver hele ideen om skittensnakket, kanskje skulle du prøve det litt forsiktig? Som med så mange andre seksuelle aktiviteter kan du lære å bli god i dette også, og da vil du gjerne nyte det og synes at det gir dere en ekstra dimensjon.

Tenk på det, du kan mumle et par ord i øret hans og han blir svært opphisset. Du fortsetter å snakke og han blir mer og mer utålmodig og klar. Nå vil han virkelig ha deg, men du sier bare "Nei, ikke helt enda". Du fortsetter å hviske og han vil ha deg mer og mer og mer og mer.. Det kan være noe du vil lære deg å like!

Hvis du er den som ønsker at typen din skal snakke litt skittent til deg, snakk ham gjennom begynnelsen dersom han har problemer. Ikke forvent at han allerede vet hvordan han skal gjøre dette, og ikke få ham til å føle seg dårlig hvis han gjør en feil. Bare du sier "Æsj! Ekkelt!", vil gjøre at han ikke vil snakke på soverommet på en lang, lang stund!

Voksen og grisete

"Jeg skal forsøke, men jeg er ikke god til det. Kan du hjelpe meg? Hva liker du å høre?" Det er greit å snakke voksent med hverandre, men du og partneren din må finne ut av hvordan dere liker å prate i sengen. Er det greit å si "penis" eller "vagina", eller er bruk av ord som er styggere og grovere noe av grunnen til at dere blir opphisset?

Hvis det er ord som du ikke er komfortabel med å høre fra partneren din, del dem med ham og inviter ham til å gjøre det samme med deg. Ikke vær redd for å innrømme at du liker å si eller høre visse ord og setninger, lidenskap kan være en form for rollespill, og det kan være bra å eksperimentere med forskjellige setninger og utrykk for å se om de forsterker den seksuelle gleden i sengen.

Kodeord

Noen par lager sine egne kodeord for sex, noe som kan være en fordel om du vil snakke om sex foran andre mennesker, spesielt om du har barn. Noen kaller det for "kakebaking", "hva synes du om å bake litt kaker senere denne helgen?" , kan dere for eksempel si i middagsselskap med svigers. Bare følelsen ved bordet gjør det hele mer sexy, og dere får dere en god latter samtidig.

Eksempel på skittensnakk kan gjerne se slik ut:

"La meg fortelle deg nøyaktig hva jeg vil du skal gjøre med meg. Først vil jeg at du kysser meg så lidenskapelig og dypt slik at jeg blir våt. Så vil jeg at du fører fingeren din nedover magen min og ned i trusen min".

Å snakke om det du liker og vil er alltid en god start, dessuten er det flere fordeler ved dette da du kan hjelpe ham å vite hva du vil. Men husk på å ikke bare si hva du vil, men også hvordan det føles når han gjør det på deg. En bonus er at skittensnakk kan få deg til å føle deg skikkelig tent. For eksempel:

"Jeg vil at du tar på puppene mine og leker med brystvortene, bare litt og ikke for mye.. Jeg begynner å bli opphisset.. Nå vil jeg at du kniper i de litt, ikke for hardt.. Det er deilig, jeg holder nesten ikke ut!"

Overtal deg selv

En god teknikk for skittensnakk er at du ser hva han gjør med deg, og du forklarer i detaljer hvordan det føles når han gjør det. Har du noen gang merket at å si saker som "jeg er utslitt" eller "oi, det smaker godt!", faktisk kan få deg til å føle deg trøttere eller mer fornøyd? Det samme gjelder sex, å si at du er opphisset, kan gjøre at du føler deg mer opphisset. For eksempel:

"Jeg elsker når du blir skikkelig hard. Jeg kan kjenne deg langt inni meg, dypere og dypere. Kjenner du at jeg holder deg inni meg, så hardt, fordi jeg vil ha deg akkurat her..!"

Langdistanse prat

Du kan også bruke denne teknikken når typen din er bortreist, snakk skittent sammen med ham på telefonen. Snakk dere gjennom en hel seksuell akt, enten noe ekte du gjør på soverommet, eller en fantasi som tenner deg.

Noen fantasier er aldri ment å settes ut i livet, så telefonen er derfor et godt redskap til denne typen sexy kommunikasjon. Og selvsagt kan det hende du ender opp med å beskrive saker du virkelig liker å gjøre! En annen god ting med skittensnakk, er at det kan åpne for andre typer lidenskap, kreative ideer og muligheter. Lykke til!Kilde: ivillage.com, utdrag fra boken "The Passion Parties Guide to Great Sex" av Pat Davis 2007

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning