Guide til analsex

En annerledes måte å ha sex på. Slik går dere frem.

Publisert Oppdatert
Når man har vært sammen en stund, er det kjekt å prøve noe nytt. Analsex er for mange en slags pornofantasi, for noen føles det også godt, andre syns det bare er smertefullt. Ønsker du å prøve er det to ting som er viktig å huske på; nok fukt, og nok tålmodighet.

Her får du tipsene fra About.com.

Prøv deg frem

1. Hva er din motivasjon?

Den eneste grunnen til at du skal ha analsex er fordi du selv vil prøve. Hvis du føler press fra partneren din, men ikke vil selv, bør du droppe å prøve.

2. Anal-lek

Les også: Sexmytene avlives

Les også: Analsex handler om tillit

Les også: Hans sextankerSelv om du ikke vil ha analsex, betyr ikke det at litt anal-lek ikke kan være morsomt. En tynnere vibrator kan faktisk gjøre susen.

3. Øv alene

Før du har analsex med partneren din, prøv litt alene. Å vite litt om hvordan det føles er aldri dumt, i tillegg kan det hende at du faktisk oppdager nye gleder.

4. Snakk med partneren din

Snakk sammen med partneren din om dette, er han komfortabel med det? Er du? God sex krever god kommunikasjon.

5. Sikkerhet

Analsex kan i ytterste konsekvens skade kroppen din. Om sexen involverer leketøy, pass på at dere er forsiktige. Kjenn på kroppen din hva som føles komfortabelt.

6. Jobb fra utsiden og inn

Begynn med å la partneren din utforske hele bakdelen din med hender og fingre. Han kan massere rumpa, og kose med åpningen litt. Ikke forhaste dere med penetrering og ikke press inn i anus. Vær sjenerøs med glidemiddelet.

7. Vær i ro

Om han først er inni deg, skal han ikke begynne å penetrere ut og inn med en gang. La ham være litt inni deg slik at du blir vant til det. Du kjenner selv når han kan prøve å bevege seg.

8. Bevegelser

Når dere begge er komfortable, begynn å eksperimentere med forskjellige bevegelser. Begynn med rolige bevegelser og prøv forsiktig ut og inn og side til side. Ta hensyn til kroppen din og følg med på hvordan den reagerer. Når dere begge finner ut hvordan det er best, fortsetter dere med det.

9. Stillinger

Analsex krever mye roligere og mer forsiktig penetrering enn vanlig sex. Om dere endrer stillinger ofte, kan det bli vanskeligere å holde ereksjonen oppe for mannen. Det er personavhengig hvilke stillinger som er best, prøv dere frem til dere finner deres favoritt.

10. Ta hensyn

Det er viktig at dere snakker sammen, vil du ha det dypere, hardere, saktere, ikke fullt så dypt? Du har ansvar for å gi beskjed, og han har ansvar for å høre på deg.

11. Hygiene

Selv om dere ikke ser bakteriene er de der! Hvis dere bytter mellom analsex og vaginal sex, må dere bytte kondom mellom. Rengjør også eventuelle leketøy dere har brukt, og ikke glem å vaske hendene.

Kilde: About.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning