Guide deg til klimaks

Det første steget til å få et bra sexliv er å bli kjent med sine egne erogene soner. Hvis du lærer partneren din vår 9-trinns berøringsguide, så får du garantert hjelp på veien..

Publisert Oppdatert
Steg 1. Ansikt og hår

Ansiktet er som regel det første partneren berører. Kyss på munnen er selvsagt, men la oss vente litt med det, og konsentrer deg heller om resten av ansiktet. Øyelokkene og tinningene er begge erogene soner. Stryk

Steg 2. Skuldre, hender og armer

Små massasjebevegelser og forsiktig stryking på armen er en god fortsettelse, siden det er forholdsvis uskyldig. En god nakkemassasje er også en sikker vinner.

Steg 3. Munn, øreflipper, hals og nakke

Kyssing, forsiktig biting og slikking på øreflippene og halsen får de fleste jenter til å «våkne» til liv. Forsøk å konsentrere deg om noe annet enn kyssing på munnen, selv om munnen også i aller høyeste grad er en erogen sone finnes det så mye annet å ta av!

Steg 4. Armhule

Høres det ekkelt ut å bli kjærtegnet i armhulen? Så lenge du er ren og tørr er det ingenting i veien for å la partneren slikke og kysse deg også her. Husk bare at bevegelsene ikke bør være for forsiktige, da kiler det lett.

Steg 5. Fingre, tær, og fotsåler

Man trenger ikke å være fotfetisjist for å like en god fotmassasje. Fingrene er også svært følsomme.

Steg 6. Ryggen

Massasje og stryking på ryggen kan være både stimulerende og behagelig. Bruk gjerne en massasjeolje, men husk å vaske av oljen før dere eventuelt skal ta på kondom, mange oljer ødelegger gummien i kondomet.

Steg 7. Magen og navelen

Navelen er for noen en erogen sone, andre orker ikke at noen er i nærheten av den. Øverste del av magen og opp under brystene er derimot kjent for å være en erogen sone.

Steg 8. Bryster og brystvorter

Hvis alle de syv foregående stegene er fullt er du sannsynligvis ganske klar for noe mer.. Brystene er en av de aller viktigste erogene sonene på en kvinne, og bruk gjerne både hender, tunge, tenner og lepper for å kjærtegne brystene og brystvortene. Noen kvinner liker det forsiktig, andre mer voldsomt.

Steg 9. Rumpa

Rumpa er en stor erogen sone, men den er mindre sensitiv enn brystene på grunn av at rumpa i tillegg til fett også inneholder muskler. Derfor bør man ikke være fullt så forsiktig, de fleste tåler hardere behandling på dette området.

Steg 10. Innsiden av lårene og kjønnsorganet

Den store finalen har kommet! I alle fall forspillfinalen, for det er jo nå det faktisk egentlig begynner. Klitoris er det absolutt mest følsomme punktet hos en kvinne, og de aller fleste liker ikke direkte stimulering på dette punktet før de er skikkelig opphisset. Noen forskere mener nå at g-punktorgasmen ikke finnes, og at alle kvinner er avhengig av å stimulere klitoris for å oppnå klimaks.

Sannsynligvis har du lagt vekk pc'en lenge før du har vært gjennom alle stegene, husk at du vel så lett som med en partner også kan prøve alene..

Kilde: health24.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning