Gjør ham vill!

Det er mye du kan gjøre for å glede din mann i sengen, men det er lite som skal til..

Publisert Oppdatert
Den amerikanske sexologen Patti Britton mener at det slettes ikke er vanskelig å tilfredstille kjæresten din på soverommet. For å sprite opp sexlivet må kjæresten din få se hva dere driver med!

Se og bli sett

- Menn blir seksuelt opphisset av det visuelle, han vil se deg naken mens du utfører kunstene. Kvinner er ofte annerledes på dette området da de blir mer kåte av hva de hører og føler. Men å slå av lyset mens dere har sex, kan være skikkelig gledesdreper for ham, forklarer Patti Britton.

Eksperttipsene:

Spør ham hva han liker

Menn er som regel direkte skapninger og svarer gjerne helt ærlig på et kinky spørsmål om hva han liker og ikke liker. Dette kan du gjøre over et glass vin, eller på soverommet. Det er ofte lettere å snakke om sex om du ikke er i en seksuelt ladet situasjon. Det er bedre å føle seg litt dum enn å finne ut senere at det du har gjort med ham i flere måneder absolutt ikke er det han liker.

Enkelt og greit

Vær forsiktig når du koser med ham. Menn kan synes at røffe tak er smertefullt, de fleste liker oralsex, men ikke alle. Spør før du setter i gang og husk at tenner og ringer kan resultere i smertehyl!

Stop/Start

En seksuell opplevelse er ikke en reise på et raskt tog. Gjennomfør akten sakte. Det er stimulerende å gjøre rolige bevegelser før orgasmen kommer snikende, stoppe, for så å starte igjen. Mange menn opplever kraftige orgasmer om de har sex over litt lenger tid enn vanlig.

Stimulerende

Forsiktig kosing med testiklene og brystvortene er stimulerende for mange menn. Bruk hendene dine og munnen din, til og med puppene dine. Spør om han vil at du skal ta hardere på ham, ikke bare anta det.

Kyssing

Kyssing kan være veldig opphissende. Start forsiktig og utforske sakte. Husk at ingen av dere liker at tungen er et hardt skaft!

Forslag

Du skal aldri undervurdere forskjellige forslag. Beskrivelser av hva du gjerne vil gjøre med ham har enorm makt! Han kan bli så opphisset at han drar fra jobben tidlig, avlyser avtaler og hengir seg fullt og helt til deg..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning