Gjør ham god i sengen

Det kommer deg til gode hvis du viser ham følgende sextips..

Publisert Oppdatert
Vi kvinner vet ofte hvordan vi skal sette vår kjære i fyr og flamme for kvelden, men han må saktens vite sine oppgaver han også!

Derfor har nettstedet askmen.com satt sammen en liste over hvordan mannen egentlig bør tilfredstille kvinnen. Slik skal det gjøres!

1. Bind for øynene

Det sies at blinde personer har sterk hørsel- og følelsessans, dette er fordi hjernen fokuserer mer på de sansene som virker. Hva med å prøve å ha sex med bind for øynene, noe som kan bedre sexen for begge to?

2. Bruk vibrator

Mange kvinner eier en vibrator, og mannen kan med fordel involveres i leketøyet. Han kan bruke vibratoren over din klitoris gjennom forspill og under samleie mens han tar deg på brystene med hendene sine og munnen sin.

3. Gi hverandre massasje

Å føle på hverandre på en sensuell måte er den beste veien å gå før samleie. Etter at du kommer ut av dusjen, legg deg ned på magen på sengen og spør om han kan massere deg forsiktig på ryggen. Han kan massere ryggen, føttene og hele kroppen og ende opp hvor han føler for..

4. Rollespill

Høres ut som en stor klisjè, men det er morsomt! Enten du vil at han skal kle seg ut som en doktor eller du som en spion, så kan det være ekstremt frigjørende å legge sin egen identitet bak seg i en time. Kall hverandre gjerne andre navn eller lat som dere er fremmede..

5. Skittensnakk

La ham plante sexfrøet med ord, enten han forteller deg hva han har lyst å gjøre med deg og følge etter med å gjøre det, eller han forteller deg fantasier. Dette er en god måte å teste idèer og tanker med hverandre. La ham lene seg inntil øret ditt, hviske med dyp stemme og slippe seg løs. Når det handler om god sex, er det forspill og forføring som er viktig!

6. Ny stilling

Når hadde dere sex på en stol forrige gang? Prøv noe uvanlig og unikt. Det handler ikke bare om misjonæren, bakfra eller ridestillingen. Det finnes en million sexstillinger å prøve. Og dere kan også skape dem sammen. Bare finn en måte for ham å få penisen inni deg, kjøp en Kama Sutra-bok og lek dere!

7. Trening før sex

Folk føler seg vel noen timer etter trening. Hjernen svømmer fremdeles i endorfiner og musklene er såre. Ingenting føles da bedre enn sex etter at du har frigjort kroppen fra psykisk og fysisk stress! Men gi deg selv og din kjære minst en time etter trening før dere kjører på..

8. Snakk sammen

Å se for seg din kjære i forskjellige seksuelle situasjoner kan være svært opphissende og føre til bedre sex. Derfor er det lurt å beskrive for hverandre forskjellige ønsker. Om du vet at han tenner på trekant selv om dere ikke har prøvd det, kan ord være nok til å gjøre dere begge sprengkåte på hverandre.

9. Han må kontrolleres

Jepp, om han ikke varer særlig lenge, bør han bruke kondom for å gjøre det hele mindre følsomt. Eller han kan slikke deg og kose med deg uten at du stimulerer ham på noen måte. På denne måten tilfredstilles du før han får utløsning.

10. Vis ham G-punktet

Det magiske G-punktet er ingen myte, men det kan være vanskelig for din kjære å finne med punktet med penisen. Derfor kan du hjelpe ham på veien. La ham føre to fingre inn i skjeden din og be ham bøye dem i en "kom hit" posisjon. Et ruglete felt rundt tre centimeter inni deg er G-punktet.

Treffer han dette, har han oppnådd hva 90 prosent av andre menn ikke klarer. Masserer han dette punktet og du liker det, vil det hovne opp og bli fastere. Noen kvinner elsker dette, og andre føler det gjør vondt. Be ham være forsiktig og gjøre det sakte. Du kan også ta saken i egne hender ved å ri ham med rumpa di vendt mot ansiktet hans!Kilde: Askmen.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning