Gi han en orgasme med hendene!

Tracey Cox er på ferde igjen, og nå gir hun råd til jentene om hvordan vi kan bruke hendene våre på å tilfredstille en mann til orgasme. Vi gir deg Cox' 6 beste triks!

Publisert Oppdatert
Vi jenter kan lett føle oss litt bortkomne og utilpasse når vi har en erigert penis i hånden. Selve samleiet er greit nok, men kan vi klare å tilfredstille mannen kun ved å bruke hendene? Gjør han ikke den jobben egentlig bedre selv? Tracey Cox mener selvsagt at vi kan gjøre det like bra som han selv, og like selvsagt har hun massevis av tips..

Plasser deg riktig

Er du høyrehendt bør du legge deg til slik at du får brukt høyrehånden, og omvendt hvis du er venstrehendt. Husk også på at du ikke er nødt til å ligge i samme stilling hele tiden, og for all del; ikke bruk all energien din på å tenke over i hvilken positur du ser mest sexy ut, han er nok strålende fornøyd uansett. Hvis du blir sliten; bytt positur, og be han gjerne flytte seg slik at det blir mer komfortabelt for deg.

Bruk glidemiddel

Kvinner har, praktisk nok, et innebygget fuktighetssystem som slår til når vi blir kåte. Selv om menn ikke har det samme automatiske glidemiddelet setter de fleste menn pris på litt fuktighet. Spytt kan brukes, men det beste er et silikonbasert glidemiddel. Silikonbaserte glidemidler trekker i motsetning til vannbaserte ikke inn i huden, og du slipper derfor å til stadighet måtte fylle på med mer. Vær imidlertid forsiktig med mengden, for mye glidemiddel senker følelsen hans.

Ta tak!

Sex-eksperter verden over mener det samme: Kvinner flest syns det er ubehagelig med for hard behandling av klitoris, mens menn gjerne vil ha det både hardere og raskere. Å holde en erigert penis mellom pekefinger og tommel er verken sexy eller virkningsfullt, det får han sannsynligvis til å tenke at du slett ikke har lyst til å fortsette det du holder på med. Hvis du har sørget for å tilføre glidemiddel kan du trygt ta et skikkelig god tak rundt penisen hans. Fortell han at du gjerne vil høre det om du gjør det for forsiktig eller for hardt.

Øvelse gjør mester

Du husker kanskje hvor lang tid det tok før et samleie ble fantastisk? Ikke forvent at det skal ta kortere tid å bli komfortabel med å onanere hverandre. Uansett hvilken «oppskrift» du leser; ingen er like, og noe som fungerer 100 % for noen vil være «døden» for andre. Tør å være åpen med partneren din, og spør han ut hva som funker og ikke.

Fokuser på hele kroppen hans

Uansett hvor flink du er, og uansett hvor kåt han er; skal du kun bruke hendene på penisen hans så får du sannsynligvis kramper i hendene før han kommer. Kjærtegn hans erogene soner både med hender og tunge. Du trenger nødvendigvis ikke å suge han, hvis du ikke vil. Stryk han på innsiden av lårene, på halsen og på brystvortene, eller bit han litt i øreflippen. Kanskje er det lettere for han å komme om han får lov til å ta litt på deg, la han få lov!

Bruk rekvisitter

Man kan gå til innkjøp av sexleketøy (og nei, de trenger ikke se ut som underlivsformede plastikkdingser med kunstig hår..), men sannsynligvis har dere det dere trenger i skapene hjemme. Bind han fast, enten med håndjern eller silkeskjerf, alt ettersom hvilken effekt du er ute etter. Kanskje kan du dekke til øynene hans også, men husk at menn ofte er avhengige av det visuelle, så kanskje er det like greit å la han se hva som skjer. En god massasjeolje eller til og med litt sjokoladesaus kan også fungere bra.

Foto: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning