Frodig søkerantall til modelloppdrag

Kondomeriet søkte i sommer etter en frodig modell for sitt nye undertøy. Nå er vinneren kåret, og bildene tatt.

Publisert Oppdatert
Da Kondomeriet skulle lansere sitt nye undertøy for frodige jenter, trengte de en modell. Over 300 frodige søkere meldte seg til oppgaven, og XL-modellen Karianne Teig (24) ble plukket ut. Nå pryder hun eskene på undertøysserien Fryd.

Kondomeriet har opplevd stor etterspørsel etter sexy undertøy i store størrelser. Derfor lanserer erotikkjeden nå sin nye undertøysserie Fryd for frodige jenter i størrelse 46 til 48.

Mange søkere

I sommer søkte Kondomeriet etter undertøysmodeller i størrelse XL som kunne fronte det nye undertøyet. Karianne Teig fra Sarpsborg var en av rundt 300 potensielle modeller som la inn søknad om å bli undertøyserien Fryds ansikt utad. Til daglig jobber hun som grafisk designer i Moss avis.

- I utgangspunktet hadde jeg fryktelig dårlig selvtillit, men en venninne overtalte meg til å melde meg på skjønnhetskonkurransen Miss XL. Da jeg kom til finalen, bestemte jeg meg for å søke om å få være Kondomeriets modell for Fryd. Det er veldig morsomt å se bilder av meg selv på undertøyspakken, sier Teig.

Fra modell til kunde

Fra nå av kan også frodige jenter i størrelser over 44 handle undertøy på Kondomeriet.

- Sexy undertøy i store størrelser er enten vanskelig å få tak i, eller veldig dyrt. Derfor synes jeg det er fint å få være med på å drive frem et større utvalg, sier Teig.

Fryd fåes kjøpt i seks ulike varianter, med greie priser.

- Undertøy som skal på like før det skal av, bør ikke være for dyrt, sier seksualrådgiver Kjersti Antonsen i Kondomeriet.

i_193521 i_193523

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning