Frister med taktfull orgasme

Nå kan en iPod gi deg mange orgasmer, men det er ikke Apple glade for.

Publisert Oppdatert
Har du lyst, har du musikk! Det siste innen vibratorer er den finurlige iGasm som skal kobles til iPoden din og vibrerer i takt med musikken som spilles av. Men datagiganten Apple gjør hva de kan for å fjerne duppeditten av markedet.

Vibrerende rytmer

Det er en britisk kvinne ved navnet Ann Summers som distribuerer det nye apparatet iGasm, og som lover å ta " musikkelskeren i deg til et helt nytt nivå". Bruksanvisningen er enkel og morsom. Du skal lade opp iPoden og legge inn mange gode sanger, helst med fete beats. Deretter kobler du iGasm-vibratoren til iPoden, MP3 spilleren, laptopen eller en CD-spiller, og iGasm vil vibrere med rytmen i hver sang.

Vibratoren er formet som et hvitt egg og selges i sett som inkluderer øreplugger og silikonkilere, men den kan også brukes uten musikken til.

Opp med volumet

På websiden sin anbefaler Summers å bruke sanger med harde og raske rytmer og en fet bass, men det skal funke fint med en rolig klassiker også! For å øke vibrasjonsstyrken, kan man skru opp volumet og visstnok få en fantastisk følelse. Summers mener at du kan gjøre partneren din til den lykkeligste mannen i verden dersom han får være DJ for kvelden...

Apple saksøker

Apple er derimot mindre fornøyde med at vibratoren blir knyttet opp mot deres iPod og går nå til sak mot Summers. Grunnen skal være at iGasm-reklamen er for lik iPods siluettreklamer. Men sjefen for iGasm, Jacqueline Gold, er ikke bekymret i det hele tatt og uttalte fornøyd til News Of The World;

- Kanskje jeg skulle sende dem en iGasm for å få dem til å smile?Les mer om vibratoren.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning