Forspill, del 2

Noen foretrekker å droppe hele forspillet og gå rett på sak, mens andre gjerne vil ha litt ”oppvarming” først. Her kommer fortsettelsen av vår artikkel.

Publisert Oppdatert
Vi forutsetter at du nettopp har lest del 1.. for vi fortsetter direkte¿ Og for de som syntes del 1 var bare teit.. kjøp deg et Aktuell Rapport og drøm deg inn i en verden hvor du kan få hvem som helst¿

En mye bedre måte å gjøre det på er sakte kle av henne, tid er det eneste dere har nok av. En hånd som åpner en knapp eller trekker ned en glidelås, lepper som ikke slipper hennes. Vi snakker om de fleste kvinners våte drøm, og du befinner deg midt i den, med andre ord du kan ikke unngå å vinne, om du da ikke driter deg ut når du nesten er i mål. Dine egne klær kan du like gjerne beholde på inntil videre, hun vil garantert gi deg beskjed om hun ønsker at du skal ta dem av.

Om dere befinner dere ute blant en mengde mennesker så er dette definitivt det rette tidspunktet å trekke seg tilbake på. Trygt i husets lune rede kan man slippe seg løs, om man sitter i en sofa trenger man ikke bevege seg vekk fra den. Uten å slippe hennes blikk plasserer du henne slik at hun blir liggende på ryggen. (Trygghet er en ting kvinner føler at menn burde vært flinkere til å utstråle. De har behov for å føle at mannen virkelig VET hva han holder på med). Begynn med føttene hennes, kjærtegn dem, stryk henne oppover leggene og videre oppover lårene. Et lite triks mange ikke kjenner er å lage en "krok" med stive fingre, press dem mot innsiden av lårene hennes og stryk rolig nedover, ikke for hardt, men heller ikke for løst.
Klær er bare i veien nå, men fjern dem rolig. Ikke stress, husk at tid er det eneste du har nok av. Trusa kan du la henne beholde, mange kvinner føler seg mye mer sårbare så fort de får av seg den og mange liker å ha den på så lenge som mulig. Dessuten, det som ligger bak den er fortsatt et stykke unna. Den siste tiden har dere antakeligvis ikke sagt stort, og det er heller ikke behov for å snakke hele tiden. Men nå er antakeligvis det rette tidspunktet å fortelle henne med lav stemme at hun er flott. Stryk henne over maven og fortelle henne at du elsker den. Fortell henne at hun er vakker, men ikke forvent ett svar. Ett lite smil sier mer enn tusen ord
Noen ganger vil hun ta initiativ selv nå, hun vil fortelle deg hva hun vil, og en ting er sikkert, om kvinnen snakker, så lytt. Ingen vet bedre enn kvinnen selv hva de vil. Om hun ikke sier noe, så er det opp til deg. Innsiden av lårene hennes er et område som svært ofte blir oversett. Et godt tips er å begynne der. Et annet tips er brystene. De fleste menn tror at brystvortene er det mest følsomme stedet på en kvinnes bryster. Det er helt feil. Det mest følsomme stedet er rett under brystene. En lett finger som stryker der har minst like stor effekt som to som klyper i en brystvorte.

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning