Forspill, del 1

Forspill er ikke som enkelte menn tror, tiden det tar å kle av seg for å hoppe til køys. Forspill er en kunst de fleste menn dessverre ikke behersker.

Publisert Oppdatert
De som faktisk gjør det, scorer stort på sine ferdigheter.

En god ide er å gripe en av hennes hender når dere sitter og snakker. Ikke brått og hardt, men rolig, som om du gjør det helt uten å tenke deg om. Mest sannsynlig vil hun overhodet ikke reagere og det er heller ingen grunn for deg å avbryte samtalen.

At kvinner setter stor pris på godt håndarbeide er ingen hemmelighet og med hennes hånd mellom dine, har du en ypperlig anledning til å vise dine ferdigheter. Ikke knus hånden hennes med kraftig massasje, stryk og kos den forsiktig, det er uansett bare ett tidsspørsmål før hun begynner å assosiere fingerkosen med en helt annen type kos.

Hold øye med henne reaksjoner samtidig som du snakker, på ett eller annet tidspunkt vil hun ofte bli glassaktig i blikket å drømme seg bort. Det perfekte tidspunktet å trekke det hele litt lenger. Kyss forsiktig fingertuppene hennes, fortsett med håndflaten. Trikset er å unngå å slikke hånden hennes som en hund, de fleste kvinner tenner nemlig ikke på dyresex. La henne drømme seg bort, la henne sitte i sine egne tanker, bare se på henne med ett trygt blikk samtidig som du smiler og viser at du setter pris på henne.

Neste skritt er ikke alltid like enkelt, det er gjerne her gutta får kalde føtter å lurer på hva i helvete de skal gjøre om hun aviser dem. Men oddsen for å bli avvist om du lyktes med del en er faktisk ikke så stor. Bøy deg rolig frem mot henne og kyss henne forsiktig i pannen. En gang, så en gang til. Ikke våte klisne kyss, men små deilige berøringer med leppene. Stryk henne over håret med en hånd, en ting som er verdt å vite om kvinner er at nest etter hendene så er håret den mest ignorerte erogene sonen. Man kan selvsagt hevde at hender og hår ikke er erogene, men faktum er at behandlet på den rette måten er det den perfekte måten å tenne en kvinne samtidig som man får henne til å føle seg trygg. Rolig, uten å presse henne lar du leppene dine finne hennes. Ett ømt kyss, merk deg hennes reaksjon og fortsett med å la tungespissen din gli ertende over leppene hennes. Ofte vil hun brått ta initiativet og trekke deg inntil seg.

Om hun ikke gjør det, så ikke gi opp, kanskje hun bare liker å være passiv og å bli oppvartet? Fortsett med å kysse henne, stadig mer krevende. Nå er det essensielt at du husker det vi sa om at kvinner ikke tenner på hunder. Det dreier seg ikke om å slikke mest mulig av henne, ei heller om å spise henne opp, eller å få hele tungen din inn i hennes munn. Det dreier seg om to tunger som leker, to sett med lepper som smelter sammen. Hender som glir gjennom håret, nedover nakken og fingertupper som pirrer en myk, glatt rygg. En hånd som stryker oppover låret hennes kan gi en god pekepinn om hvor i løypa du befinner deg. Her mister alt for mange menn besinnelsen, de river av både seg selv og henne klærne, før de setter i gang med en systematisk kyssing, halsen, brystene, kjønnet. Nøyaktig to minutter på hvert sted, før de stolte fører lemmet sitt inn i henne og kjører på. Ikke gjør det.. gå videre til del 2 isteden ;-)

__________________________________________________________________________

I samabeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning