Fire tips for fantastisk sex!

Sex som får dere til å hyle høyt av glede trenger ikke å være vanskelig. Sjekk ut hva du kan gjøre for å gi partneren din en hyrdestund han sent vil glemme!

Publisert Oppdatert
Hvis du mener at du har funnet den perfekte mannen, dere har det strålende på den følesesmessige fronten, og du nå ønsker å gi ham en evigvarende inntrykk på soverommet - ikke vær redd! Når det gjelder å fange en manns interesse på dette området, handler det faktisk om hvordan du går frem når du skal ha sex med ham. Det er fire enkle regler å følge, og han vil komme tilbake for mer, garantert!

Ikke erte, men ikke avsløre!

Det mange kvinner, og menn for den saks skyld, noen ganger ikke forstår, er at det er en svært fin linje mellom det å erte, og det å være leken i sengen. Om du nekter ham tilgang for ofte og for lenge, vil han ganske sikkert miste interessen og starte med å vise motstand. Det bør aldri ligge en forventing av sex i luften, men med en gang den forventningen er satt i gang, er det svært vanskelig å fjerne den uten å skape negativ ladet spenning og skuffelse.

På den andre siden er det viktig at du ikke får ham til å ta deg for gitt! Hvis du alltid er tilgjengelig for ham, er du ikke lenger en utfordring for ham (og de fleste menn elsker en utfordring). Så dersom du kan avslå et godt tilbud i ny og ne, eller si nei til sex når du ikke har så lyst, vil han faktisk ønske å se deg mer, og legge mer innsats i forholdet deres.

Gi ham komplimenter

Her kommer en ikke så vel bevart hemmelighet: Alle menn liker å tro at de er "selve mannen". Du må få ham til å føle at han gjør noe rett! Å mate det mannlige egoet er det viktigste av alt, fortell ham positive ting om penisen hans, utholdenheten hans og evnen hans til å gi deg orgasme! Om du ikke er hundre prosent fornøyd, ikke fake det for hans skyld, kommuniser istedenfor.

Fortell ham hva som virkelig virker og hva han gjør riktig! Når en mann føler konsekvent usikkerhet rundt sin egen evne til å blidgjøre partneren sin, vil han kanskje føle at han må stikke fortere enn svint. Et ærlig kompliment her og der, vil holde ham fokusert og han vil gjøre alt han kan for at dere skal få det bedre i sengen, istedenfor å finne noen som er enklere å blidgjøre.

Lev opp til forventingene

Husk på at du må unngå å skape falske forventinger på alle områder. For eksempel, ingen mann vil høre om hvor god du er til å suge dersom du ikke har tenkt å gjøre det på han. Ikke lov å "rocke verdenen" hans dersom du ikke har tenkt til å gjøre det.

Det er bra du har selvtillit, men jo mindre du lover ham, jo mindre forventninger skaper du og jo mer gledelig overrasket vil han bli. Og når du er en hyggelig overaskelse, vil det vanligvis komme en hyggelig runde nummer to. Han vil nemlig se hvilke andre triks du har i posen din!

Ønske er nøkkelen

De fleste kvinner tror at god sex handler om gjennomførelsen. Det er selvsagt viktig å dra frem "esset i ermet" dersom du er virkelig god til en spesiell stilling. Men det er viktig å huske på at bare det å uttrykke et ønske om sex med mannen din, får ham til å føle seg bra.

Og det å få ham til å føle seg ønsket, vil nemlig få ham til å ville ha deg mer! Glem derfor ikke å la ham få vite hvor mye du vil ha ham, gjennom så mye detaljer som mulig. Det vil være en stor tenner for både deg og ham, også dersom du ikke har lang erfaring på området.Kilde: ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning