Finnes drømmemannen?

De fleste jenters drøm er å finne drømmemannen. Finnes han? Hva skal egentlig til for at vi jenter er fornøyde? Og hvorfor i alle dager dukker stadig opp nye «feil»?

Publisert Oppdatert
Spør du en nyforelsket 16-åring om hun har funnet drømmemannen vil hun sannsynligvis si ja. Spør du henne fem år etter har hun sannsynligvis funnet seg en ny drømmemann. Det er en kjennsgjerning at våre behov og ønsker forandrer seg mye etterhvert, men hvordan i alle dager skal man vite at mannen er riktig?

Kvalifikasjonslisten

De fleste har en uskreven liste over hvilke kvalifikasjoner drømmemannen skal ha. Det kan være alt fra at han skal være høy og mørk til at han skal like jazz. Det rare er at uansett hvor lang liste man skriver, så ender man stort sett opp med noen man finner feil ved allikevel. Vi jenter klarer rett og slett ikke å bli fornøyde.

Samtidig blir et forhold fryktelig kjedelig om alt skal gå på skinner hele tiden. Om man alltid er enig, og aldri diskuterer eller krangler, da gir man ikke bare hverandre få utfordringer, man vet heller ikke hva god «make-up-sex» er. Jeg vet godt at jeg ikke hadde orket å være sammen med en blåkopi av meg selv, ikke minst hadde vi hatt svært dårlig råd, siden jeg shopper for to. Det er bare det å finne den gyldne middelvei, og det er slett ikke enkelt..

Følsomme menn i overkant sippete?

De fleste jenter ønsker seg en følsom mann, en de kan gråte på skulderen til i timesvis og som forstår akkurat hvordan man føler seg. En som kan småtute litt av en romantisk film, og en som feller en tåre når bestekompisen gifter seg. Sannheten er at etter tre år med grining så begynner man å kikke seg om etter en mann med stor M, en som slenger øl'en i bordet, krever å få se fotball til alle døgnets tider og som slett ikke griner, bortset fra når Enga vinner ligaen (enten fordi han holder med Enga eller fordi han er Lynsupporter.).

Det er også viktig å tenke på at din behandling av mannen er minst like avgjørende som hans opprinnelige natur. Det finnes nok av menn som i utgangspunktet var badboys, men som etter lang og hard «mørning» av den nye dama har blitt en aldri så liten tøffelhelt. Hvis forholdene dine ALLTID tar den samme gale vendingen er sannsynligheten stor for at det er du selv som gjør han til en mann du ikke vil ha.

Kjendisdrømmen

Man kan forsåvidt snakke om drømmemannen på to forskjellige måter. Den realistiske drømmemannen er han vi har mulighet til å møte, skape et liv sammen med, og kanskje få famile med. Samtidig kan man ha en drømmemann som man aldri kommer til å komme i nærheten av. Jeg tenker for eksempel på Brad Pitt, Orlando Bloom og George Clooney.. Tenk om man kunne skape universets drømmemann! Vi i Janssons tur har prøvd oss på nettopp det, og ikke bare det, vi har laget marerittmannen også..

Drømmemannen Marerittmannen
Ansiktet til Brad Pittt Ansiktet til Willem Dafoe
Bena til David Beckham Bena til Jim Carrey
Overkroppen til Vin Diesel Overkroppen til Michael Moore
Håret til David Schwimmer Håret til Donald Trump
Badguyuttrykket til Bruce Willies Badguyuttrykket til Ben Affleck
Hjernen til Knut Nærum Hjernen til Robbie Williams


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning