Finn en mann på 30 dager!

Er du singel, har lyst på en livsledsager, men vet ikke helt hvordan du skal få det til? Vi gir deg oppskriften på hvordan du får en mann på 30 dager!

Publisert Oppdatert
Begynner klokken å tikke mistenkelig høyt, og du føler du har kniven på strupen når det gjelder å finne mannen i ditt liv? Her er oppskriften på hvordan du finner deg en mann på bare 30 dager.

Finn ut hva slags mann du ønsker deg

Hvis du ikke vet hva du ønsker deg er det vanskelig å finne den rette. Tenk tilbake på tidligere forhold. Hva ser du tilbake på med glede, og hva vil du unngå? Husk å tenke utover romantikk og et godt ytre. Bør han være ambisiøs? Hva er hans grunnsyn i livet? Har dere lik kulturell og religiøs bakgrunn, eller spiller det ingen rolle om dere kommer fra ulike steder? Bør han være sosial, hjemmekjær eller glad i skog og mark? Ikke bry deg om at noen av ønskene og kravene dine kanskje virker trivielle. Det er helt ok å ønske seg en mann med krøllete hår og brune øyne. Forsøk også å rangere ønskene og kravene mine, slik at du fokuserer mest på de viktigste tingene. Jo ærligere du er med deg selv på dette stadiet, jo enklere blir det å finne drømmemannen!

Når du har tenkt ut hva slags mann du ønsker deg er det på tide å ta en titt på seg selv. Hvis du ikke innehar de kvaliteter du ønsker deg av en mann er det lite trolig at han vil se to ganger på deg. Ønsker du deg en sporty mann med en godt trent kropp må du sannsynligvis belage deg på å begynne å trene selv. Hvis du vil ha en rik mann, bør du være forberedt på at han sannsynligvis ikke setter pris på å få en partner som ikke tjener egne penger.

Få opp selvtilliten!

Den absolutt viktigste egenskapen du kan inneha når det kommer til dating er selvsikkerhet. Glem cellulitter, dobbelthaker og kviser, hvis du er trygg i din egen kropp vil en potensiell partner se på deg med et helt annet blikk enn om du brydd forsøker å skjule dine mindre elegante sider. Det er ikke lett å øke selvtilliten, men forsøk allikevel. Det er ikke utseendet som teller, men hvordan du bærer kroppen din!

Ut på jakt..

Så skal du altså ut på jakt. Tankene om at "alle bra menn er opptatt", og at "ingen vil ha meg", kan du bare dytte vekk med en gang. Negative tanker fører til negativt resultat. Vær positiv, så får du positive resultater! Sørg for å komme deg ut blant folk, du møter garantert ingen ved å sitte hjemme i din egen sofa. Meld deg på et kurs eller begynn å gå i skogen, kanskje møter du en som tar samme ruten som deg, og som du etterhvert kommer i prat med? Du kan også gjøre noe så enkelt som å ta deg en tur på en cafe alene. Ta med deg en bok eller laptopen, så ser du akkurat passe opptatt ut.

Til syvende og sist er det evnen til smalltalk som er den avgjørende faktor. Øv deg på å snakke med fremmede, enten det er han som sitter ved siden av deg på bussen, eller en kollega du bare såvidt har hilst på før. Etterhvert vil du ha utviklet taleevnene dine såpass at det slett ikke bare er været du snakker om, og etterhvert som du blir varmere i trøya vil du fremstå som mer selvsikker.

Inviter selv!

Det er lenge siden det ble slutt på at det kun er mannen som kan invitere på en date. Hopp i det! Det verste som kan skje er jo at du får et nei. Ikke legg for mye i verken invitasjonen eller daten, og forsøk å holde deg unna den typiske restaurantmiddagen på den første daten. Møt hverandre heller på en casual ettermiddagskaffe. Ha alltid en unnskyldning klar om dere kræsjer totalt, og om dere bare møtes for en kaffe spiller det ikke så stor rolle om du stikker av som det gjør under en treretters middag. Ikke fortvil om det ikke funker, du må sannsynligvis gjennom en del dater før du finner drømmemannen! i_184799

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning