Finn drømmemannen i stjernene

Har du funnet en mann som på alle måter virker bra, men som du er usikker på om er den rette? Kanskje finnes svaret i stjernene.. Bruk oversikten vår til å finne ut om du har valgt rett!

Publisert Oppdatert
Væren

En vær er heltemodig, eventyrlysten og har et sterkt konkurranseinstinkt. En vær er alltid klar for å kjempe for den han vil ha, og gir seg som regel ikke før han har fått det som han vil. Når han først har klart å fange drømmedama er hun plutselig ikke så interessant mer, det er nemlig jakten, og ikke målet, som er mest spennende. En vær tar alle utfordringer alvorlig, og det verste du kan si til en vær er «slapp av, det er bare et spill». For væren er det nemlig blodig alvor..

Tyren

En tyr er tålmodig, til og stole på, og bunnsolid. Han er en enkel sjel som ikke ser noe poeng i å gjøre ting vanskeligere enn de er. Han er i tillegg sensuell og fysisk, og er glad i sex. En tyr er svært selvstendig, og forsøker du å sette bånd på han vil han før eller siden reagere negativt, og forsvinne ut av ditt liv. Lar du han få beholde selvstendigheten kan du derimot planlegge et livslangt liv sammen med han; en tyr syns nemlig det er litt mye jobb å bytte partner til stadighet.

Tvillingene

En tvilling er uimotståelig, sjarmerende og tar kvinner med storm, og ikke bare partneren. Det er slett ikke sjeldent at en tvilling syns det er helt naturlig å ha en kvinne for hver finger. Han er interessant og interessert, men kan til tider bli provoserende. En tvilling er som regel ikke en kosete partner, og han kan tilsynelatende skru av sexlysten med en bryter. Tvillinger har ofte to sider, en lys og en mørk. I det ene øyeblikket kan livet være fantastisk og han er blid som en sol, men i det neste kan han være overbevist om at verdens undergang er nær.

Krepsen

En kreps er kjærlig og omtenksom, nesten på grensen til det ekstreme. En kreps er den absolutt mest følelsladde blant alle stjernetegn, og vil ha antennene ute for kritikk. En kreps liker tradisjoner, og er sterkt knyttet til familien. En kreps har gjerne metervis med fotoalbum, og han liker å se på fortiden heller enn framtiden. Et forhold med en kreps innebærer at dere går fra å være to individer til ett par. Hvis du liker å beholde ditt eget liv samtidig som du har en partner, bør du styre langt unna krepsen. Hvis det beste du vet derimot er rolige sofakvelder i armkroken til mannen, kan krepsen være den rette.

Løven

En løve tenker stort. Store romanser, store dramaer, masse prat og mye moro. Løven er som regel midtpunktet i enhver forsamling. Det finnes også introverte løver, men når man først har blitt kjent med de er de like glade i oppmerksomhet som de ekstroverte. Dette fører til at de kanskje forsøker å overskygge partneren sin. Løver vil gjerne ha en partner de kan vise frem, og som gradvis kan pumpe opp egoet hans ytterligere. Og som i dyreriket er en løve slett ikke fremmed for tanken på å ha et harem av unge løvinner på slep..

Jomfruen

En jomfru er praktisk anlagt, nevenyttig og produktiv. Det er også mange jomfruer som er pinlig nøyaktige, og det er ofte i dette stjernetegnet vi finner flest menn med tellekant på pysjamasen. Jomfruer flest har et eget blikk for detaljer. Jomfrumannen er familieorientert, og opptatt av trygge rammer. Han kommer gjerne med gode råd, fordi han helst ser at alt er perfekt. Problemer oppstår når han gir gode råd som slett ikke er ønsket..

Vekten

Vekten er en storsjarmør, og hans sosiale og vennlige vesen gjør han populær. Han sliter litt med å komme til avgjørelser, og liker å vurdere all tilgjengelig informasjon opp og ned og i mente, før han kommer til en konklusjon. I denne prosessen kan det hende han bruker deg som samtalepartner, men ikke tro at han er ute etter tankene dine rundt avgjørelsen, det er han nemlig slett ikke. En vekt holder seg sjelden på samme sted, og når han attpåtil kan gå fra å være kjærlig og omsorgsfull til å bli kald som is, så skjønner man at en vekt ikke er den enkleste å være sammen med.

Skorpionen

En skorpion tiltrekker seg det motsatte kjønn med en magnetisk kraft, og det er vanskelig å ikke falle hodestups. Skorpioner er ofte følsomme, og kan oppfattes som i overkant intense. Han er gjerne svært sjalu, og har tanker om at partneren er utro, selv om hun overhodet ikke en gang har tenkt tanken. Det at skorpionen både er superfølsom og kontrollfreak gjør han til en vanskelig mann å leve sammen med.

Skytten

En skytts mening med livet er å leve det til det fulle. Han er eventyrlysten og ser endeløse muligheter i de fleste situasjoner. Det verste du kan gjøre mot en skytt er å forsøke å bure han inne; han vil garantert bryte ut før eller siden. Skytter velger ofte en person som ikke er så leken og aktiv som han selv, for å beholde et ben på jorda. To skytter sammen blir rett og slett litt for mye av det gode. En skytt blir sjelden lenge på samme sted, etter en stund kjeder han seg. Dette kan også skje i et forhold, men etterhvert finner han sannsynligvis ut at ikke gresset var noe grønnere på den andre siden allikevel.

Steinbukken

En steinbukk er en evig pessimist. Han tror ikke man får noen ting gratis i livet, og jobber knallhardt. Han tar som regel alltid på seg mer ansvar og jobb enn han strengt tatt trenger eller må. Samtidig skal du lete lenge etter en mer solid og pålitelig mann. Han er svært jordnær og realistisk, men hans vanvittige krav til seg selv kan bli litt mye i lengden. Hvis han mener at dere kan få til et forhold vil han sannsynligvis gjøre det helt klart for deg, og han godtar sannsynligvis ikke et nei.

Vannmannen

En vannmann er spontan og impulsiv, og elsker å finne på nye sprell. Han er ikke typen som liker å ligge i sofakroken med deg i armkroken og et glass vin i hånden, til det er han altfor rastløs. Han er en god venn, og lager mye moro både for seg selv og dem rundt ham. Han har også lett for å distansere seg fra andre, og har han først brent seg så sørger han for å ikke gjøre samme feilen igjen.

Fiskene

En fisk er romantisk og kjærlig, og ser på deg med et blikk som får deg til å drukne fullstendig. Han har mye kjærlighet å gi, men når alt kommer til alt er det han selv som er viktigst. En fisk er ofte litt forvirret, og har problemer med å tilpasse seg miljøet han er i, selv om det ikke er nytt. Det virker som om han er fremmed i eget land innimellom, og det er ikke alltid like lett å forstå han.

Kilde: about.com

Foto: istock.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning