Fett å ha sex!

Selv om du er trøtt, oppblåst eller har en forferdelig “fet” dag, betyr det ikke at du ikke kan ha sex! Uansett unnskyldning; sex hjelper!

Publisert Oppdatert
Vi har alle vært der; vi føler oss stygg, feit og slapp. Vi er slitne og nedfor og orker bare ikke tanken på å sette i gang et show under dyna. Men visste du at det faktisk hjelper på kropp og sinn dersom du bare prøver å ha sex likevel?

Tipsene

Du finner sikker en mange unnskyldninger for å ikke ha sex når du er trøtt. Men er det virkelig et stort problem for deg, kan du kanskje finne svarene i denne artikkelen. Vi lister opp diverse hinder og hva du kan gjøre for å hanskes med de!

Du har en "fet" dag

Gjør dette:

Skjul eventuelle valker og hold deg selv semidekket med klær. Forsøke å holde hendene hans borte fra magen din og andre steder du føler at du ikke er helt i form på.

Intime instrukser

Det finnes flere alternativer, du kan for eksempel bruke T-skjorte som faktisk er veldig sexy når du er naken under. Du kan la ham ta deg bakfra så du kan lene deg bort fra ham og skjule magen din. Skubb rumpa opp mot ham slik at han får en sexy utsikt og du føler deg bedre!

Snikende triks

Om han vil ha lyset på , tenn heller stearinlys, om du kan, plassere de på gulvet rundt sengen. Lys nedenifra og opp er ofte mer flatterende. Eller lek dere med en lommelykt og ha rommet så mørkt som mulig. Lys opp favorittdeler av kroppen din, eller parterens. Et annet morsomt triks; ta bind for øynene hans og la ham kjenne på deler av kroppen din som du bestemmer!

En ny vinkel

Om dere har sex i misjonærstillingen, gjør den mer sexy ved å ta armene over hodet ditt, og hold fast i sengeposten eller trykk hendene dine inntil veggen bak sengen. Eller få ham til å holde hendene dine der, det er supersexy for ham fordi han er i kontroll. Dessuten får det magen din til å se flat ut og brystene dine til å stikke opp.

Du er utslitt

Gjør dette:

Ha sex uten at han merker at du er trøtt, la ham gjøre jobben slik at han får orgasme fortere!

Intime instrukser:

Det kan hende dere ligger på siden med baken din mot hans front, detter er virkelig lat-jente-sex! Han kan kose seg bak deg og skubbe seg selv ut og inn i deg, bare løft baken din slik at han kan penetrere deg skikkelig. La lårene dine ligge tett slik at han får maks friksjon, for å få ham til å komme raskere, lag en del gode, fornøyelige lyder.

Snikende triks

Om du er halvveis i drømmeland, er ditt seksuelle system antakeligvis også det! Men for å hjelpe deg i gang, bruk salve og hold kjeden fuktig slik.

Ny vinkel

Om du orker å gå ut av sengen, eller du allerede ligger fremfor TV - har lenestolsex istedenfor. Du sitter på fanget hans mot ham. Plasser føttene dine flatt på setet ved siden av lårene hans mens han holder deg rundt livet og løfter deg opp og ned. Om du vil være virkelig skammelig (noe han vil like!), len deg bakover i stolen og kommandere ham ned på kne foran deg for en riktig oral runde!

Du har mensen

Gjør dette:

Hold deg til en stlling som ikke viser din ømme, oppblåste mage. Pass på så du slipper å vaske lakenet etterpå. Det ironiske er at mens mange kvinner foretrekker å ligge med teppe og hvile under mensen, er det svært mange kvinner som blir ekstra kåt når de har mensen! Og du skal vite at orgasme faktisk hjelper mot mensensmerter!

Intime instrukser

Dusjen er et godt valg. Det varme vannet er godt på magen din, dessuten ser kroppen råsexy ut når den er våt! Det beste du kan gjøre er å stå med ansiktet borte fra vannet slik at sminken ikke renner over hele deg pluss at du slipper å få vann i øyne og nese, i tillegg blir rumpa våt og sexy! Plasser gjerne hendene dine på dusjveggen for støtte og la ham komme inni deg bakfra mens du står på tå med rumpa ut mot ham. Alternativet er at du kan støtte ryggen din mot dusjveggen og løfte ett ben så høyt du klarer mens du holder ham i skulderen for balanse. Han holder på låret ditt og under rumpa di for å støtte deg.

Snikende triks

Ved å velge en stilling hvor du bestemmer farten og kraften, rytme og dybde på penetreringen, ham bak eller du på toppen, gjør at du har det mer behagelig og kan passe på. Et annet alternativ er å ha sex på kjøkkenet istedenfor mellom lakner, det er lettere å gjøre rent på kjøkkenet...

Sett deg på disken mens han står fremfor deg og penetrerer deg. Enten ruller du bena rundt ham, eller hviler du bena på stoler for å støtte deg. Men husk, vinkelen er dyp, det kan gjøre vondt. Men da skubber du heller baken din litt bakover for grunnere penetrering. Samtidig har han lett tilgang til g-punktet ditt, og det vil du antakeligvis ikke klage på!

Ny vinkel

Om det gjør vondt, la ham gå ut av deg og heller gni penishodet hans mot klitoris til du får orgasme, la ham få orgasme i munnen eller hånden din.

Du bruker lang tid på å få orgasme

Du vil:

Få en orgasme! NÅ! Det er utrolig frustrerende å nesten være der, men så forsvinner den igjen!

Intime intstrukser

Fordi du er stressa og trenger noe ekstra for å skubbe deg over kanten, er trikset å bytte stimulanse. Liker du analstimulanse kan en innsalvet finger gjøre det for deg. Hvis du ikke liker det, kan du alltids late som! Det kan faktisk hjelpe deg; klem rumpen og lårene sammen og stønne, dette kan nemlig lure kroppen din slik at den pusher frem en orgasme for deg. Virker det ikke, kan du endre stilling litt. Får ham til å ligge på ryggen, og klatre opppå ham så du har full kontroll. Sett knærne dine på hver sin side av brystet hans, bøy deg fremover og bevege hoftene dine så klitoris stimuleres av penisroten hans. Virker det ikke, sett deg opp og bevege deg opp og ned, hvis ikke, prøv tungen hans!

Snikende triks

Gjør det hele til en trekant - med vibratoren din. Om du er bekymret for at han vil falle utenfor, la ham komme inn i deg bakfra mens du holder vibratoren på klitoris.

Ny vinkel

Om det ikke funker med en klitorisorgasme, kanskje en g-punktsorgasme vil virke. Hele fronten på vaginaen er supersenitiv. Du på topp, eller ham bakfra vil gjøre at han treffer deg direkte inni deg på g-punktet. Om du føler du må tisse, er du på vei til å få orgasme! Hold ut og følelsen vil gå over til en g-punkts massasje, de føles helt annerledes enn klitorisorgasme og det er ikke sikkert alle liker de så godt, men kanskje du gjør det!

Dere har drukket for mye

Dere vil:

Prøve å gjøre det beste utav situasjonen uten å havne i fengsel!

Intime instrukser

Klin så mye dere vil men ikke altfor mye på vei til leiligheten dersom dere deler heisen opp med naboen! Men fortsett med en gang dere er kommet inn døren. Ikke kle av dere, bare ta opp glidelåsen og trekk trusen til siden. Å ha sex med klær på er utrolig sexy, la ham smelle deg oppetter veggen og spre bena dine mens han løfter de og penetrerer deg. Han legger hånden under låret ditt for støtte og du har armene dine rundt halsen hans for balanse.

Noe annet kan være å ha sex fremfor vinduet med lyset av. Dere kan se alle gå forbi og naboer som ser på TV i husene sine, men de kan ikke se dere, dette vil garantert tenne dere!

Snikende triks

Om du kjenner at han mister ereksjonen sin, bruk en stilling hvor han er på toppen. Tyngdekraften vil jobbe med ham og holde blodet i penisen hans. Ikke få panikk dersom han blir for slapp for samleie. Unngå penisen hans helt til han er avslappet. Da kan det hende han blir stiv igjen av seg selv. Om ingenting skjer, fortell ham at du ikke behøver en stiv penis for å kose deg i sengen, tungen og fingrene hans er nok for deg!

En ny vinkel

Noen menn går motsatt vei og får orgasme alt for fort når de er full. Om du ønsker å få orgasme samtidig med ham, noe som skjer svært sjelden i fylla, se etter tre punkter; Penisen hans hovner opp en siste gang, testiklene hans peker oppover mot kroppen hans og dybden og farten av penetreringen hans øker.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning