Fetisjforviklinger

Hva gjør du om finner ut at mannen i ditt liv vil at du skal tisse på han når dere har sex? En slik situasjon vil nok vippe de fleste av oss av pinnen.

Publisert Oppdatert
Du tror du kjenner han. Dere har vært sammen en stund, er kanskje til og med samboere og gift. Du er fornøyd med sexlivet, som innebærer det "vanlige", ispedd litt alternativer etterhvert som dere har blitt bedre kjent. Så kommer bomben. Han tenner på wetsex. Eller kanskje han vil at du skal slå han, og vi snakker ikke om et lite dask på låret..

Hva gjør man da? Ser man forbi det, tar frem de gode følelsene, og prøver å glemme den uheldige nyheten? Det er klart, det er forskjell på hva du får vite. En runde wetsex er kanskje hakket mer akseptert enn at partneren tenner på å leke baby, med bleier og smokk. Men gjør det egentlig noe da? Skal man la partneren få utløp for sine fetisjer, eller skal man be han undergrave de?

Første bud må være at man gir hverandre tid, etter en sånn avsløring. Det har helt sikkert vært belastende for den med fetisjen å holde på hemmeligheten, og det er klart det er belastende å få vite om den. Så bør man vurdere om det er aktuelt å være med på fetisjen til sin kjære. På en side vil man jo gjerne gjøre det man kan for at den andre skal ha det best mulig, men det er minst like viktig at man ikke trår over sine egne grenser. Samtidig kan det jo hende at man er mest redd for det man ikke vet noe om, kanskje ender man med å tenne på situasjonen selv?

I en sånn situasjon er det spesielt viktig å ha gjensidig respekt for hverandre. Uansett hvor mye tenning man får av en situasjon vil det ikke være verdt å prøve det ut hvis partneren gir uttrykk for at han eller hun virkelig ikke vil være med på dette her. Gjennomfører man allikevel kan man faktisk sitte igjen med sårede følelser, dårlig selvfølelse og vond klump i magen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning