Fem enkle sexstillinger

Sex kan lett bli en rutine, og da kan det være fint å prøve ut nye stillinger. Man trenger ikke å ha dårlig kreativitet for å ønske seg tips om nye sexstillinger.

Publisert Oppdatert
Det kan rett og slett være "tidsklemma" som har innhentet en.
Her er beskrivelsen av 5 enkle sexstillinger for de som vil prøve noe nytt og er lei av den vanlige misjonærstillingen.

1. Kvinnen ligger på ryggen på senga og mannen ligger diagonalt over henne (som i et kryss). Hun åpner leggene slik at han kan komme inn i henne og han vugger rolig fra side til side. Hun kan føre hans bevegelser ved å holde hendene på rumpa hans.

2. Stilling nummer to er kalt for skje. Navnet kommer av at kroppene ligger så tett inntil hverandre, akkurat som skjeer i en skuff.
Begge to ligger på siden, og mannen kommer inn bakfra. Denne posisjonen er behagelig og rolig, perfekt for tidlige morgener. Også komfortabelt for gravide.

3. Mannen ligger på ryggen med spredte ben, og hans partner ligger på toppen, hennes ben langs hans ben, hennes føtter på hans føtter. Denne stillingen gjør at det er lett å kjærtegne og kysse hverandre. Hun kontrollerer bevegelsene ved å dra seg selv oppover og nedover. Mange kvinner synes denne posisjonen er spennende og kan oppnå orgasme lettere.

4. Denne posisjonen er ideell for en kjapp runde sex, hvor som helst og når som helst. Egentlig trenger man ikke å gjøre noe mer enn å løsne på klærne. Kvinnen lener seg over nærmeste møbel, og mannen kommer inn bakfra. Flott stilling for kjapp og spennende sex.

5. Kvinnen ligger på magen (ansiktet ned), mens mannen ligger oppå henne. Da kan kvinnen kjærtegne seg selv, og da er det ekstra godt å ha mannen inni seg. Mange kvinner oppnår orgasme best på denne måten, siden de kan onanere samtidig. Har man en pute under magen, er det lettere for mannen å komme dypere inn i henne.

__________________________________________________________________________

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning