Felatio del 1

Oralsex er vel en av de tingene flest setter pris på når det kommer til seksuelle utskeielser. Samtidig er det de fleste mener de er best til. Er de nødvendigvis det?

Publisert Oppdatert
Den tragiske sannheten er at svært mange knapt vet hva de holder på med. At de får positive tilbakemeldinger fra partneren er et klart pluss, men det behøver ikke bety annet enn at deres partner ikke har opplevd noen som virkelig vet hvordan de skal bruke munnen og tungen.

Her er en 12 trinns guide, eller skole om du vil, for de som ønsker å forbedre sine allerede gode ferdigheter.

1:

Se på hans penis. Den beste måten å gjøre det på er å få ham til å legge seg på ryggen på en myk madrass. Plasser deg mellom hans ben og grip om lemmet hans. Studer den, fordi at om du ønsker å gi ham den ypperste nytelse er du nødt til å kjenne hver minste detalj ved den. Noen er omskjært (forhuden er fjernet, ikke så vanlig i Norge). Forhuden er en hudfold som dekker penishodet. Om du trekker den tilbake vil du blottlegge hodet. Merk deg kanten på undersiden av hodet, det er det mest følsomme stedet på en manns penis. På undersiden, akkurat der du finner en tynn streng som fester forhuden, er det mest ømtålige punktet. Dette punktet kan nesten sammenlignes med en kvinnes klitoris, for intens stimulering kan nesten bli smertefullt.

Nedover undersiden av skaftet vil du se en åre som buler litt ut. Dette er det stedet på skaftet med flest nerver og fortjener derfor litt ekstra oppmerksomhet når du kommer så langt. Selve penis-skaftet er ikke spesielt følsomt, noe som sikkert overrasker en del kvinne som tror at den beste måten å suge en mann på er å føre munnen opp og ned langs skaftet så fort som mulig. Ved skaftets fot henger ballene, kronjuvelene eller hva man nå vil kalle dem. Kjært barn har mange navn. De fleste syntes ballene bare er i veien og en kilde til irritasjon siden de fort kan forårsake en enorm smerte. Men befølt på den rette måten kan de forsterke nytelsen og bringe ham til nye høyder. Merk deg dem.

2:

Triste fakta er som sagt at de fleste kvinner vet lite om hvordan suge en mann. De tror at å lage en O med munnen, for så å bevege den opp og ned skaftet til han kommer er det beste. Så feil kan man ta. La oss nå anta du har sett og studert penisen hans. Du vet hvor de mest følsomme sonene er og er klar til å sette i gang. En feil mange gjør er å gå rett i gang med å suge. Bruk litt tid til å hisse ham ordentlig opp, det vil øke nytelsen når du setter i gang. En god start er å gripe om ballene hans med en hånd, ikke klem, men hold dem forsiktig og masser dem med lette fingertupper. Samtidig lar du tungen gli oppover undersiden av penis, helt fra ballene opp til tuppen av penis. Antakeligvis vil du merke en reaksjon fra ham idet du passerer det punktet vi nevnte rett på undersiden av penishodet. Det raskeste måten å få ham til å komme på er antakeligvis å konsentrere oppmerksomheten din om det punktet. La tungen sirkle og banke der, og han vil antakeligvis komme som en vulkan i løpet av få minutter. Om du ikke vil la ham komme, så ert ham bare med å la tungen gli litt opp og ned, samtidig som du nyter lydene han (burde, om han ikke er den stille typen) frembringer.

3:

Tiden er kommet til å ta ham i munnen. Omfavn han med leppene, men stram dem ikke. La tungen massere ham forsiktig samtidig som du beveger hodet rolig fra side til side. Ikke opp og ned, men fra side til side. På denne måten vil penishodet bli massert av tungen din, samtidig som det vil "dunke" borti kinnene dine. Varier tempoet og sugekraften, prøv å lese hans reaksjoner og tilpass deg dem, fordi ingen menn er helt like og vi kan ikke vite nøyaktig hvordan DIN mann liker det¿ Vi kan bare komme med forslag og tips. Om du i tillegg lar tungen gli nedover undersiden av penis hodet i ny og ne, skulle du få kraftig respons. Her som eller, pass på tennene, ingenting er mer lystdreper enn skarpe tenner.

4:

Gå tilbake til punkt to der du slikker ham oppover undersiden av penis-skaftet. Intesiver bevegelsene, og slikk ham som du ville slikket en is. La gjerne tungen gli litt fra side til side i mens du gjør det. Stryk over penis-skaftet med lette fingre. Et artig alternativ er å bruke tommelen og massere litt løst like under penishodet. Noen menn tenner også på å kjenne skarpe negler som stryker opp og ned langs skaftet. Nå er du kommet såpass langt at det er essensielt å høre på hans reaksjoner. Om han er stiv som en pinne og ikke lager en lyd, må du på en vennlig måte be ham gi deg noen reaksjoner på det du holder på med. ( Noen menn er slik, om du ikke har truffet dem enda, så ikke vær lei deg for det). Om det er noe som fungerer bedre enn noe annet, konsentrer deg om det.

5:

På tide å komme til det de fleste anser som virkelig sugeteknikk. Begynn med å lukke munnen før du presser leppene mot penis. La den sakte gli inn i munnen, ikke gap over den, men la den bore seg inn mellom leppene. Dette er en av de tingene svært få tenker over, men denne lille detaljen vil han huske deg for. Det er ikke noe poeng i å ta mest mulig av pikken i munnen, skaftet er som sagt tidligere, relativt lite følsomt. Konsentrer deg om hodet og la leppene klemme rundt kanten, samtidig som tungen lager små sirkelbevegelser. Du må gjerne bevege deg litt opp og ned, men ikke for langt. Også her kan du med fordel prøve å bevege hodet litt fra side til side, eller massere skaftet med hånden, rolige strykende bevegelser fungerer best. Prøv deg også frem med tungen, lag forskjellige bevegelser, slik som sirkler, 8 tall og lange strykende bevegelser. På et hvilket som helst tidspunkt nå kan han risikere å komme, ofte vil han da ønske å presse munnen din lenger nedover. Isteden for å la ham få viljen sin, er det bedre å konsentrere deg litt ekstra om undersiden av penishodet for på den måten å intensivere hans orgasme.

6:

En måte å intensivere en manns orgasme på er å blokkere for sæden før den kommer ut. Teknikken er verken ny eller ukjent, penisringer er en av de tingene som det selges svært mye av i Norske sexbutikker, men det er ikke så mange som forbinder dem med oralsex. En enkel måte å blokkere sæden på er å klemme med tommelen på undersiden av penis, helt nede ved penisroten. Det beste er å klemme med tommelen like før han kommer og holde presset, samtidig som du fortsetter å suge eller slikke ham. Dette kan forlenge hans orgasme med flere sekunder, noe som for ham vil kjennes ut som minutter, dessuten vil han få en kraftigere orgasme. Å klemme FOR hardt ( det skal svært mye til) er ikke bra og kan være riktig ubehagelig.

Konsentrer deg om disse 6 punktene og lær deg korrekt teknikk før du går videre. Skal du ha noe utbytte av de neste leksjonene, forutsettes det at disse teknikkene beherskes til det grenser til det perfekte.

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning