Fantastisk vibratornyhet!

Dette er Cecilie Kjenslis nye favoritt. Gigi fra LELO reddet sommeren som regna bort.

Publisert Oppdatert
Les mer om sexpirator Cecilie Kjenslis opplevelser..

Nydelig for klitoris

Gigi er faktisk helt fantastisk, noe kjæresten min og kan skrive under på. Den funker utrolig bra og kjennes veldig deilig ut mot klitoris fordi den er butt/flat i enden og pirker derfor ikke bort i klitoris på en irriterende måte som enkelte vibratorer kan oppleves som.Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.

Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

G-punktet også

Det er ikke uten grunn at enden er krummet og litt butt. Dette fordi den lettere vil kunne stimulere det magiske g-punktet mange lurer på om eksisterer, hvilket jeg i allefall menerat det gjør.

Kunsten er å være kjempeopphisset via kitoris, og når det er like før det går for deg, fortsetter du med denne innvendig samtidig som du kniper alt du kan.

Som magiske fingre

Gigi opplevessom to magiske fingre som dekker hele den lille sensitive hovedsentralen din. Den ser utrolig bra ut, og ligger veldig godt i hånden, men det kuleste av alt er at den har masse power og flere pulseringsprogram!

Orgasmetips

Denne er kul for kjæresten å bruke samtidig som han gir deg en blow-job, men det beste er om du bare har den i hånda selv og bruker den som en forlengelse av dine egne fingre. Iris er nemlig veldig slank og fin og kommer til akkurat der du vil at den skal være. Test ut de forskjellige pulseringene, hold den inntill klitoris, og la Gigi gjøre resten av jobben for deg.Klikk her for å kjøpe eller lese mer om vibratoren.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning