Fake med god samvittighet!

Nå kan du tulle deg gjennom sex med typen på en måte dere begge er enige om. Ved hjelp av "juksevaginaen" Feminine napkin kan dere ha sex selv om du ikke kjenner lyst!

Publisert Oppdatert
Mange kvinner opplever at mannen har lyst å ha sex veldig ofte, mens det skal mye mer til for at kvinnen skal ha like ofte lyst som mannen. Det er vanskelig og sårt å si nei gang på gang, sex er en viktig del av et forhold, og selv om mannen kjenner sterkere behov, kan avslagene fra kvinnen føre til at mannen ikke føler seg attraktiv eller god nok for henne.

Samtidig er det også et problem for mange par at de ikke kan ha "ren" sex når kvinnen har menstruasjon.

Simulator

Nå er det derimot kommet en "løsning" på markedet for par som opplever ulik lyst. Det er spesielt og kanskje litt rart, men det kan hjelpe dersom kvinnen ikke finner lysten, og i følge oppfinneren kan kvinnen bli hjulpet å bli mer opphisset etter å ha brukt hjelpemiddelet.

Det nye fenomenet "Feminine napkin" gjør det mulig for par å simulere sex med hverandre. Hjelpemiddelet består av en slags klut med en rund pose festet fremme. Posen er formet som en falsk vaginal inngang. Kluten skal festes på kvinnens underliv, og mannen kan ha sex ved å trenge penisen sin inni den falske vaginaen, noe som skal gi ham en ekte seksuell følelse!

Kan hjelpe

Den runde posen har en åpning med ring sammen med en glidekrem, under posen er det festet en forlenger som gjør det mulig å feste kluten på vaginaen til kvinnen mens hun ligger på ryggen. Forlengeren plasseres på kvinnen og kan dekkes til med noe om ønskelig. Den runde posen kan kastes i søpla mens du beholder kluten for en eventuelt ny runde.

Denne nye sexsimulatoren er i tillegg til å være formet som en vagina, også farget som en. Når dere tar av vaginaposen, kan dere fortsette med skikkelig sex dersom kvinnen føler seg opphisset og klar for det.

Eller kanskje det kan være like greit å gjøre noe for at kvinnen føler lyst i utgangspunktet..?

Mer om patentet kan leses her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning