Få oppmerksomhet nå!

Mange menn sier aldri “jeg elsker deg”, og de som gjør det synes gjerne at setningen er litt vel vanskelig å si. Små triks kan likevel få ham til å si det til slutt.

Publisert Oppdatert
Mange kvinner krever ofte mer oppmerksomhet enn det partneren gir dem. Mannen synes kanskje at det ikke er noen problem i forholdet, mens kvinnen er av total motsatt oppfatning. Det er jo i bunn og grunn fantastisk at menn og kvinner er så forskjellige, slik sett kan vi kose oss sammen med lange prater og diskutere våre ulike synspunkter på saker og ting.

Likevel er det ofte noen forskjeller vi kvinner helst skulle vært foruten; mannens evne til å ikke forstå at vi vil ha mer oppmerksomhet i forholdet! Samlivsterapeut Jane Long forklarer hva du kan gjøre for å holde på mannen din og få den oppmerksomheten som du fortjener, å får høre at han elsker deg.

Mat hans beskyttende side

Menn elsker å føle at de beskytter deg fra den store, farlige verden, så ikke vær redd for å senke skuldrene dine. La ham få ta vare på deg, for eksempel dersom du er syk. Det vil få ham til å forstå at du trenger ham, og han vil lettere innrømme at han gir deg for lite oppmerksomhet.

Ikke spill kostbar

Dersom du konstant er din partners vakre, plettfrie halvdel, vil han faktisk begynne å ta deg for gitt. Ikke spill kostbar, men begrens heller tiden du har sammen med ham. Dette vil føre til at han setter umåtelig stor pris på deg når dere møtes igjen.

Sett ham ut!

Menn svarer generelt bedre dersom du snakker vanlig og rolig istedenfor å stirre, hyle og stange ansiktet hans fullt av verbal utskjelling. Neste gang dere krangler, stopp opp, si at du elsker ham, gi ham en suss på munnen og fortsett med det du drev på med. Du har vist at du er voksen! Du setter ham ut på en god måte og samtidig blir han rolig og føler ingen press til å måtte si setningen tilbake, noe mange menn er allergiske mot.

Det er hans tur nå

Hvis det vanligvis alltid er du som sier at "jeg elsker deg" til ham først, neste gang press munnen din igjen. Gi deg selv et løfte om at av og til må han være den som sier det først. Dersom det betyr at du ikke får høre det på flere uker, så må du takle det. Underbevisst vil han savne at du sier det til han, og han vil tilslutt føle trangen til å si det selv.

Dropp hintene

Dersom ingen av delene fungerer, bare fortell ham at du ønsker at han skal si "jeg elsker deg" oftere, noen menn forstår bare ikke hint! Men for all del; husk også på alle de andre småting han gjør for deg hver dag, enten servere deg kaffe på sengen eller bruke flere timer på å fikse og skru på rettetangen din!

Kilde: Cosmopolitan

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning