Få multiorgasmer!

Lær typen din hvordan han kan glede deg maksimalt!

Publisert Oppdatert
Det er slettes ikke så vanskelig å få multiorgasmer! Så lenge du er åpen med kjæresten din og forteller ham hva du liker og ikke liker, er dørene vidåpne for deilig sex herfra til evigheten!

Slik skal det gjøres

Vil du gi kjæresten din noen gode tips på veien, vis ham denne artikkelen med råd fra nettstedet askmen.com!

Skap atmosfære

For kvinner er det liten tvil om at kjærlighet og sex går sammen som hånd i hanske. Som mann er det viktig å huske på å trøste kvinnen, ta vare på henne og få henne til å føle seg elsket og beundret på alle måter. Dere må begge slappe av, føle dere attraktive for hverandre og være på et sted dere liker. Ha rene lakener på plass, myk belysning og deilig lukt. Dere må gjerne dusje, barbere dere, ta av mobilen og gjør dere klar for en heftig kveld!

Snakke forførende

Vi kvinner smelter av sexy komplimenter, deilige flørtetoner og myk stemme fra mannen. Fortell ham at du liker når han snakker forførende til deg. Når dere prater sammen, bruk munnen, hodet, leppene og tungen når dere kommuniserer. Hold den seksuelle energien på topp KUN ved å prate sammen (dere kan selvsagt ta litt på hverandre, men hold tilbake!).

Beskriv hva dere føler for hverandre, få lysten til å svirre i hodet, la ham fortelle deg at han blir gal av den deilige kroppen din, din sexy stemme og dine myke lepper. Vi kvinner elsker når mannen holder oss hardt og bestemt inntil seg, og jo mer sexy vi føler oss, jo deiligere blir sexen. Det viktigste er at fokuset er på hverandre men gjerne også at vi kvinner får mye av oppmerksomheten..

Prøv å variere

Sørg for å la ham få vite hvilken type stimulanse du liker, enten det handler om klitoris, vagina eller g-punktet du har funnet frem til. Det kan være lurt av dere å variere stilling og teknikk.

For eksempel, om du får orgasme ved at han slikker deg på klitoris, la ham fortsette med dette i en annen stilling og kanskje raskere eller mer sakte. Samtidig må du gi beskjed til mannen din om du ønsker noe annet enn klitorisstimulering.

Mange menn vet ikke at kvinner etter orgasme kan oppleve en nærmest ubehagelig overfølsom klitoris som gjør at fingring rundt området kan føles ekkelt. Dermed kommer kommunikasjon tilbake som hovednøkkelen!

Det skal handle om deg!

Nei, det er ikke egoistisk i det hele tatt! Menn er som regel ikke så kompliserte under sex, men det er viktig at han får deg til å føle deg ønsker og deilig. Hva enn teknikker han måtte komme på, det handler mye om deg og at du som kvinne føler deg sexy!

Hvis du føler deg attraktiv klarer du å slippe deg selv løs på en helt annen måte. Et godt tips til alle menn er å vise kvinnen hvor god tid dere har og gjøre det klart at han er en tålmodig sjel som gjerne kan ha sex i flere timer. Klarer han å få deg til å komme før han i det hele tatt har penetrert deg - vel da er leken god!

Husk på

Når du som kvinne først har lykkes i å få flere orgasmer, kan dere faktisk fortsette hele kvelden. Ingenting behøver å stoppe dere, kjør på og ta sats! Fortell kjæresten din at du liker det han gjør og snakk sammen under akten..Kilde: askmen.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning