Få et orgasmisk liv!

Glem å fake, få orgasme på ordentlig! Bare følg Em and Lo's sex guide og du vil stønne herfra mot evigheten!

Publisert Oppdatert
Rundt 10 prosent av verdens kvinner har aldri fått orgasme, og mange flere har aldri kommet sammen med en partner. Jo mere kvinner later som, jo mørkere blir statistikken. Det er på tide å ta orgasmen i egne hender, bokstavelig talt. Stopp galskapen og sett i gang ekstasen!

Faking er for selvbruningskremer, ikke orgasmer

- Han liker sex når du liker sex. Hvis han er med på leken, vet han nøyaktig når du later som og når du nyter det på ordentlig. Og jo mer du later som, jo vanskeligere synes han det er å tenne deg, sier gynekolog og forfatter Christiane Northrup.

Hvordan stoppe fakingen

Enten slutter du helt å fake og viser partneren din akkurat hva du vil han skal gjøre med deg, og sier at du vil "prøve noe nytt". Eller innrømme at du faker, si for eksempel; "den lette måten ville være å late som, men jeg synes du fortjener mer enn det". Spør ham så om han vil onanere med deg, det vil bli godt mottatt!

Hvordan onanere med selskap

Teknikkene som virker for deg alene, er også de samme teknikkene som virker under samleie. Hvis du får orgasme når du stimulerer klitoris alene, få partneren din til å stimulere deg slik. Neste gang du er på soverommet med typen din, foreslå at dere starter med felles onanering.

Ikke overtenk

En orgasme er som å se på en gryte vann og vente på at det skal koke. Derfor, unngå å tenke på det, uansett når! Fokuser på følelsene dine i øyeblikket, anstrengning i musklene, endre pustefrekvensen din, finn ut om det fungerer best å knipe igjen eller slappe av, i stedenfor å ende opp med å håpe på det beste.

Gjør øvelsene dine

- Dette er en ting som kan gjøre at du vil få orgasme mer intenst, forklarer doktor Northrup:

Fleks og slipp løs bekkenet og musklene i bekkenet minst ti ganger daglig. Det er samme bevegelsen du bruker når du må tisse og samtidig holde igjen. Du vil kanskje føle at det er lettere å gjøre denne bevegelsen mot et objekt, som en vibrator eller penisen hans.

Sett deg øverst

Når du sitter øverst, kan du klemme klitoris mellom deg selv og hans underliv, dermed får du stimulert klitoris. Den nøyaktige vinkelen kommer an på hvordan kroppene deres passer sammen. Hvis typen din bøyer ryggen sin litt, vil underlivet hans reises opp, og dere kan begge bevege dere sammen istedenfor bare inn-ut eller opp-ned bevegelse.

..Eller kontroller det nederst

Hvis du ligger under ham, forsøk å bøye ryggen din direkte mot penisen hans og de riktige punktene. Grip tak i typens hofter og bevege ham frem og tilbake som om dere gynger. All den friksjonen gir klitoris en direkte stimulans.

Lån en hjelpende hånd

Inkluder hendene dine, eller hans, i miksen. Som med onanering, en dråpe glidemiddel eller krem vil gjøre at klitorisen din ikke blir oversensitiv. Hvis du ligger med ansiktet mot sengen, finn noe annet å bevege deg mot, som en pute, låret hans eller roten på penisen hans.

Hvis det funker er det greit å holde på det!

Om du endelig har funnet ut nøyaktig hvordan du skal nå klimax, bekymrer du deg gjerne for at en måte kanskje ikke er nok; at det er kjedelig. Men husk på at å ha en måte å få orgasme på, er bedre enn å ikke få noen orgasme i det hele tatt. Utforske og ikke føle at du burde gjort noe annerledes, det kan påvirke orgasmene du får på en negativ måte.

Orgasmen vil bare bli bedre!

Her er ett område hvor kvinner definitivt ikke har trukket det korteste strået. For kvinner flest vil orgasmene bli bedre og bedre med tiden. Jo bedre kvinner kjenner kroppen sin, jo bedre vil partneren vite hva som er riktig. Dermed blir alle selvsikre og fornøyde i sengen. Så vær tålmodig og onaner regelmessig. Lov deg selv å aldri fake en orgasme igjen, så vil du nå målet ditt!Kilde: marieclaire.com
Foto: Colourbox.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning