Etterlengtet orgasme

Slik oppnår du klimaks - i kveld!

Publisert Oppdatert
Det er forståelig at du er lei av å vente! En fattig trøst kan være at du ikke er alene om dette problemet. De fleste kvinner har opplevd å ha problemer med å få orgasme under samleie, og de fleste må ta saken i egne hender.

Forelsket og kåt

Sexologer og forskere verden over har lenge forsøkt å finne svaret på hvorfor mange kvinner ikke får orgasme under samleie og hvorfor noen få heldige får så mange orgasmer de bare vil.

Gjennom undersøkelser har forskere funnet at det kvinnene som får orgasmer under samleie har til felles, er en forståelsesfull, omsorgsfull partner. Hvis partneren har kunnskap om sex og bruker sin kunnskap til å hjelpe henne å slappe av, vil veien til orgasme bli betraktelig kortere.

Forskning viser også at orgasme for menn er mye mer automatisk enn for kvinner. Selv om det finnes utallige følsomme og omsorgsfulle menn i verden, trenger de nødvendigvis ikke være forelsket eller dypt følelsesmessig involvert med personen de har sex med for å få orgasme. Kvinner derimot trenger i større grad å ha en følelsesmessig forbindelse med sexpartneren for å oppnå klimaks.

Slik kan han hjelpe

Når du og kjæresten har sex, er det viktigste at du slapper av for å oppnå orgasme. Det er også mye han kan gjøre for å hjelpe deg. Nettstedet netdoctor.com har følgende tips:

  • De fleste kvinner trenger stimulanse av klitoris, få ham til å kose med deg, eller ta saken i egne hender!

  • Kjærlighet, romantikk, kos og en god atmosfære gjør kvinner kåte og glade og er ofte en viktig del av forspillet.

  • Bruk god tid, ikke bare kjør på i full fart!

  • For mange er det viktig at partneren koser med brystene til kvinnen.

  • La ham vite at det ikke er dumt om han spør hva du ønsker og liker.

  • Det er viktig at også du tar initiativ og bestemmer hvordan du ønsker at sex skal være.

  • Om han mister kontrollen og kommer før deg, er det greit om han samler litt energi og kysser og stimulerer deg slik at også du kan nå klimaks.

  • Det er viktig at han forteller deg hva han synes om deg, at du er vakker, sexy og deilig!

  • Å få orgasme er en herlig følelse, men det er ikke enkelt dersom du er trøtt, stresset eller ulykkelig i ditt forhold. Om du opplever langvarige problemer, søk hjelp hos en ekspert eller rådgiver på området. De fleste problemer kan løses!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning