Du onanerer vel ikke?

Selv om alle gjør det (og de som ikke gjør det burde sannelig begynne), er det fortsatt et lite tabu for kvinner å snakke om at de onanerer. På tide å komme seg ut av skapet jenter!

Publisert Oppdatert
Ordet onanering kommer fra bibelen, der en mann ved navn Onan ble straffet fordi han hadde syndet mot Gud. Litt misvisende er historien, for Onan onanerte slett ikke, han hoppet av i svingen og lot sæden «falle til marken».

Vi kan sitte sammen med venninnene våre og snakke om det aller, aller meste. Allikevel har vi som regel en sperre for å snakke om akkurat vår egen onanering. Mannens onanering kan vi gjerne snakke om, le litt av, og til slutt bli enige om at det jammen er godt at vi er kvinner, akkurat som om vi er selv alltid ligger med hendene over dyna.

Onaneringspauser

En av verdens mest kjente sexforfatter er Tracey Cox. I tillegg til å skrive egne bøker om sex og samliv blir hun jevnt og trutt brukt som ekspert av diverse kvinnemagasiner. Hun kan definitivt skrive under på at onani er et tabubelagt tema, og hun fikk det bekreftet da en av venninnene hennes spurte henne hva hun gjorde for å unngå å kjede seg foran pc'en når hun sitter og skriver dagen lang.

-Jeg drikker kaffe, svarte Cox.

-Ja, også onanerer jeg. Det er en liten godbit som bryter kjedsomheten.

Venninnen hadde sett på henne med store øyne, og det var først da at sexforfatteren virkelig forstod at kvinner slett ikke er komfortable med å snakke om onanering. Selv om de fleste onanerer, er det få som innrømmer det, og praktisk talt ingen som diskuterer det åpent.

Ingen ekspert uten trening

Skal du bli god i senga, da trenger du trening, og ikke bare med en partner. For at du skal kunne tilfredstille en mann så må du også vite hva han skal gjøre for å tilfredstille deg, og det finner du faktisk ut best alene.

10 gode grunner til å onanere:

-Det føles fantastisk

-Onanering lærer det mye om din egen kropp, hva du syns er godt og ikke. Onanering hjelper det å definere hva som er dine seksuelle behov, og hvordan du best kan tilfredstille disse behovene. Hvis du overfører denne kunnskapen til en partner vil dere få et utrolig mye bedre sexliv.

-Er du stressa og anspent er det ingenting som får deg til å slappe bedre av enn en selvlagd orgasme.

-Spesielt jenter har til tider problemer med å skille kjærlighet og sex. Ved å onanere lager du et tydelig skille på sex du har for sexens skyld, og sex du har for kjærlighetens skyld.

-Hvis du er singel så slipper du å fly på veggen eller enda verre; hoppe på den første og «beste» mannen du finner.

-Det er 100% trygt, selv uten prevensjon.

-Det er verdens billigste skjønnhetsbehandling. En orgasme forbedrer blodsirkulasjonen, hjelper kroppen å stresse ned, og får huden til å gløde.

-Du kan bruke all din energi på å gjøre ting du selv liker, uten å bekymre deg over at den andre parten også skal ha det godt.

-Du bruker ikke opp orgasmer, jo mer du onanerer og jo flere orgasmer du får, jo lettere blir det for deg å oppnå orgasme sammen med en partner.

-Å gi seg selv en orgasme er det ultimate tegnet på at du er seksuelt uavhengig.

Kilde: Hot Sex av Tracey Cox

Foto: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning