Driv han til vanvidd

Lyst til å drive mannen din til det deilige vanvidd? Vi gir deg tipsene til hvordan du gir han en kveld han aldri vil glemme, vi lover at han blir fornøyd!

Publisert Oppdatert
Kanskje er det på tide å unne mannen i ditt liv en kveld kun på hans premisser? Ved å følge våre tips kan vi nesten garantere deg en smørblid mann som vil gjøre alt for deg både en og to dager etterpå..

Fortell han at det venter en overraskelse på han når han kommer hjem

Sørg for at han er mentalt forberedt på at "noe" skal skje, både fordi han da er psykisk klar for noe annet enn å ligge på sofaen foran TV'en, og fordi du er sikret mot at han har andre planer. Send han gjerne en litt kryptisk mail der du avslører at han kan glede seg til i kveld, uten at du forteller noe mer. Han kommer garantert til å gruble på hva dette dreier seg om hele dagen.

Velg antrekk med omhu

Har du et antrekk han liker spesielt godt? Hvis du ikke kan komme på noe spesielt vil en sexy kjole eller nattkjole alltid gjøre susen. Vær sexy uten at du viser alt, han blir mer pirret om du skjuler litt for han.

Server han favorittretten hans

Det sies at veien til en manns hjerte går via magen. Kanskje stemmer det, kanskje ikke, men uansett setter han garantert stor pris på å bli servert favorittretten, enten det er take away-pizza eller et hjemmelaget herremåltid. Sørg for at romantisk stemning ved å tenne stearinlys og med passende musikk i bakgrunnen. Ikke glem å lage dessert, jordbær med sjokolade er en sikker vinner, og mater dere hverandre kommer dere raskt i den riktige stemningen..

Se på han

Forsøk å holde øyekontakten med han under middagen. Han vil kanskje kikke ned innimellom, la deg ikke stoppe av det, men forsøk å se på han med et blikk som spiser han opp.

Gi han en lang massasje

Alle setter pris på en god massasje. Ta frem massasjeoljen, og be han kle av seg og legge seg ned. Du kler også av deg, slik at du enten er naken eller i undertøyet. For ekstra effekt kan du varme oljen forsiktig i mikrobølgeovnen først, det gjør at musklene hans slapper ekstra godt av. Etter en stund ber du han snu seg, slik at du får massert armene, lårene, brystet og forsiden av skuldrene.

Ta det rolig

Sannsynligvis vil han etter en tids massasje ikke klare å holde hendene unna deg, men ikke stress. Hvis han sovner så betyr ikke det at du har mislyktes eller at han hadde lyst på deg. Kanskje var nettopp en bedre middag og en massasje akkurat det han trengte denne dagen. Og du kan jo alltids vekke han med et heftig kyss dagen etter..? i_181302

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning