Doble mannens nytelse!

Lyst til å skjemme bort mannen litt i kveld, eller bare lære noen nye triks? Uansett hvor erfaren du er så vil du garantert kunne lære noe nytt.

Publisert Oppdatert
Først av alt; Sett av noen timer. Få tak i barnevakt til barna, skru av pc'en og napp ut telefonledningen. Sett på behagelig musikk, og sørg for at soverommet er varmt. Det morsomste er om du overrasker mannen, la han tro det er en helt vanlig dag når han kommer hjem fra jobb. Servèr han en god middag (veien til hjertet gjennom magen og så videre..), og fortell at du har tenkt at dere kan tilbringe litt tid sammen, bare dere to.

Etter middag kan dere avslutte med en dessert som får tankene over på noe annet, jordbær som dyppes i varm sjokolade er et godt tips, ellers kan jo vaniljesaus brukes til mer enn på sjokoladepuddingen. Dra han med inn i dusjen etter desserten, vask hverandre og gi han noen heftige kyss.

Massasjen begynner..

Be han legge seg på magen i sengen, da er han klar for at du begynner å massere han. Hell litt massasjeolje i hendene (sørg for å varme opp oljen før du begynner å massere, ellers vil han skvette til!), og beveg fingertuppene med lett trykk over ryggen hans. Etter å ha kilt han slik et par minutter kan du begynne å massere ordentlig. Etter ryggmassasjen går du over til nakke, armer, rumpe, lår, legger og føtter. Hele kroppen skal «behandles», så be han snu seg når du er ferdig med baksiden. Gi han samme behandling her, men la penisen være i fred. På slutten av massasjen begynner du å kysse han på halsen, i nakken, og bit han gjerne litt i underleppen.

Nå har han sikkert kommet til det stadiet at han vil mer, han vil kysse, ta på deg, og selvsagt vil han ha sex. Og hva gjør du? Nekter han det, selvsagt. Fortell han rolig, men bestemt, at det er du som bestemmer når det skal skje noe, og frem til du bestemmer deg for det, så kan han bare ta det helt med ro der han ligger.

Over til godsakene

Nå skal du begynne å konsentrere deg om selve penisen, og følger du denne 3-stegs oppskriften, så vil du garantert få han til å gå fra vettet!

Hold fast ved roten av penis med en hånd, og ta tak lenger opp med den andre hånden. Start nederst, og la hånden gli oppover med en rund spiralliknende bevegelse. Se for deg en korketrekker! Fortsett slik noen minutter.

Etter den første «behandlingen» bør penisen være erigert, (Hvis ikke, fortsett litt til!) og det er klart for neste steg. Åpne venstrehånden slik at tommelen og de andre fingrene danner en L. Legg hånden under testiklene slik at de hviler oppå L'en, med tommelen til høyre og de andre fingrene til venstre. Dytt hånden opp litt så testiklene blir løftet en centimeter. Den andre hånden legger du med håndflaten ned, og plasserer den oppå penis, som skal peke oppover mot magen. Dann en Vform med pekefinger og langfinger, og plasser penis mellom de to fingrene. Hånden skal være flat, og håndflaten skal ligge mot penis/magen. Sørg for å bruke glidemiddel/olje, og beveg den flate hånden oppover mot magen, i hele penis' lengde. Bevegelsen skal kun gjøres oppover, så når du har nådd penishodet flytter du hånden ned igjen, og repeterer. Forsøk å brette fingerne litt rundt penis, så hele fremsiden av penis får massasje.

Noen menn har allerede på dette tidspunktet gått fra å være forventningsfulle til å være på nippet til utløsning. Om du har planer om å ha samleie, bør du kanskje vurdere om forspillet har vært langt nok.. Hvis han derimot har mer å gå på kan du utføre den ultimate behandlingen, er han ikke klar før så blir han det nå!

Det ultimate trikset

Forestill deg at du har en pinne mellom hendene, som du snurrer som om du skulle tente et bål med den. Hold en flat håndflate på hver side av penis, og fold hendene rundt. Sørg for å bruke store mengder glidemiddel, og beveg hendene i en halvsirkel opp og ned. Hold forholdsvis fast, slik at det nesten dannes et vakuum inni de foldede hendene. Bruker du nok glidemiddel vil denne bevegelsen simulere et samleie, og mange menn mener at denne teknikken er minst like bra som et fullverdig samleie. Prøv på mannen din, og se reaksjonen!

Hvis han (mot formodning) ikke har kommet enda, så kan dere gå løs på samleie, men husk at denne kvelden skal være hans kveld. Hvis han kommer før du får noen nytelse så er det kanskje greit denne ene gangen? Den beste avslutningen er at du kysser han lett på kinnet og sier «værsågod, kjære», og lar han gjøre det han har lyst til, kanskje han til og med tar en liten høneblund.

Så kan du heller være kravstor neste gang dere skal ha sex..

Kilde: Hot Sex av Tracey Cox

__________________________________________________________________________

Bilde: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning